Széna

Fân pentru rozătoare

Filtrare și sortare
Starea stocului
Preț
Marca
Vârsta
După mărime
O caracteristică specială
PENTRU CÂINIPENTRU PISICI
Aromă
Starea stocului
Preț
Marca
Vârsta
După mărime
O caracteristică specială
PENTRU CÂINIPENTRU PISICI
Aromă
Filtrare și sortare
Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Fân pentru rozătoare

Activitatea de bază a unui rozător este mestecatul. O face în mod constant și nu din plăcere. Există mai multe motive pentru care acești pomeți drăguți sunt în continuă mișcare. În primul rând, dinții tuturor rozătoarelor sunt în continuă creștere. Și trebuie să îi mestece în mod constant. Al doilea motiv este legat de digestie. Rozătoarele, fiind ierbivore, au o nevoie arzătoare de fibre.

Aceste substanțe mențin intestinele în mișcare și asigură o digestie optimă. Așadar, vedeți, dragă proprietarule, că este esențial să păstrați fân în cușca iepurașului, hamsterului, porcușorului de Guineea, chinchilei sau chiar a degușului dumneavoastră.

.

În același timp, asigurați-vă că fânul nu se află pe podeaua din casa animalului dumneavoastră de companie, deoarece acesta poate contamina cu ușurință hrana. Instalați un suport de fân adecvat pe partea laterală a cuștii. Apoi, tot ce trebuie să faceți este să păstrați în permanență suficientă hrană în grilă.

.

Comunitatea Petfusion

Ești și tu mândru de micuțul tău?

Arată-ne!

Nu sunt favorite încărcate


Vizualizează toate animalele de companie

Fânul

Haiul este hrana de bază a rozătoarelor. Dar puteți suplimenta acest răsfăț de zi cu zi cu o varietate de alte bunătăți, cum ar fi furaje, legume și verdețuri proaspete. Tot ce vă cerem este să fiți atenți la cantitatea de hrană pe care o adăugați.

.

Când vine vorba de hrănirea rozătoarelor dumneavoastră, vă recomandăm REVISTA Petfusion, unde puteți răsfoi prezentarea noastră a celor mai populare rozătoare.

.

Ce se află pe rafturi? Pe rafturile noastre virtuale veți găsi o gamă largă de fân de pajiște. Puteți alege dintre sacii noștri de fân mici și mari, într-o varietate de dimensiuni de fibre. Iar dacă doriți să adăugați ceva special la gustarea de zi cu zi, puteți comanda fân cu păpădie, măr, morcov sau chiar fân din plante!

.

Petguru logo