Játék

Jucării pentru rozătoare - pentru animale de companie obosite și fericite

Filtrare și sortare
Starea stocului
Preț
Marca
Vârsta
După mărime
O caracteristică specială
PENTRU CÂINIPENTRU PISICI
Aromă
Starea stocului
Preț
Marca
Vârsta
După mărime
O caracteristică specială
PENTRU CÂINIPENTRU PISICI
Aromă
Filtrare și sortare
Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Jucării pentru rozătoare - pentru animale de companie obosite și fericite

Mulți oameni aleg rozătoare mici în locul unui câine sau a unei pisici pentru că nu au suficient timp să se joace împreună. Nu este nimic în neregulă cu asta, deoarece acest hamster sau iepuraș necesită mai puțină activitate comună. Sau, în multe cazuri, se pot juca singuri cu jucăriile ocupaționale pe care le cumpărați pentru ei.

.

O minge de hamster, cunoscută și sub numele de minge pentru hamsteri, este o modalitate excelentă de a înregistra în siguranță kilometri în exces ai micului tău hamster în jurul casei. Iar pentru cușca lui, o roată de alergare pentru hamsteri este o modalitate excelentă de a arde excesul de energie. Asigură-te că alegi dimensiunea potrivită! Alte jucării populare pentru hamsteri includ tuneluri de cățărare umplute cu fân. Una dintre cele mai tari jucării pentru hamsteri pe care i le puteți cumpăra este un pod suspendat cu diferite elemente! Pe lângă roata de bază pentru hamsteri, desigur!

.

Jucăriile pentru porcușori de Guineea sunt o poveste un pic diferită. În primul rând, le place foarte mult să alerge în aer liber, așa că ar fi bine să le rezervați o mică zonă din cameră pentru a face acest lucru. De asemenea, mulți porcușori sunt pasionați de varietățile de jucării pentru porcușori de Guineea zdrăngănitoare. De asemenea, le plac foarte mult tunelurile mai mari.

.

Și, bineînțeles, nu putem omite cele mai istețe rozătoare, iepurașii. Jucăriile pentru iepurași sunt cele mai complexe. Pot să zornăie, să se zdrăngănească, să fie în oglindă! Există și poduri mai mari, tuneluri și chiar jucării de agilitate pentru iepurași! Cu o mică recompensă, poți chiar să îi faci pe iepurașii tăi să se joace de-a prinderea! Există diverse jucării pentru iepurași pe Petfusion, care vor face ca fiecare minut petrecut împreună să fie o experiență minunată pentru tine și animalul tău de companie!

Comunitatea Petfusion

Ești și tu mândru de micuțul tău?

Arată-ne!

Nu sunt favorite încărcate


Vizualizează toate animalele de companie

Petguru logo