Akvárium szűrő

Filtrul de acvariu

Filtrare și sortare
Starea stocului
Preț
Marca
Vârsta
După mărime
O caracteristică specială
PENTRU CÂINIPENTRU PISICI
Aromă
Starea stocului
Preț
Marca
Vârsta
După mărime
O caracteristică specială
PENTRU CÂINIPENTRU PISICI
Aromă
Filtrare și sortare
Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Filtrul de acvariu

Unor oameni le vine brusc ideea de a se apuca de acvarii ca hobby. Dar atunci când merg la magazin sau navighează prin interfața magazinului online, își dau seama de cât de multe au nevoie.

.

Aquariile nu înseamnă doar să iei un acvariu plin cu apă și să pui pești în el. Chiar și un kit complet mai simplu pe care îl puteți cumpăra include un mic produs de filtrare internă, un încălzitor, o lumină. Bineînțeles, va trebui să cumpărați și pământ și plante vii înainte de a veni peștii.

.

Filtrul de apă pentru acvariu este punctul slab al kiturilor gata făcute. În multe cazuri, acest filtru intern de acvariu este subdimensionat din punct de vedere al suprafeței. Unele dintre ele fac parte din categoria filtrelor de acvariu mini, care sunt recomandate pentru acvarii cu acvarii de 10-20 de litri pentru creveți.

.

Dar haideți să aruncăm o privire asupra tipurilor de filtre de acvariu disponibile pe Petfusion:

.

  • Filtrul intern al acvariului
  • .
  • Filtrul exterior al acvariului
  • .
  • Filtrul cu eponge ( acesta este în esență un aerator de filtru de acvariu într-unul singur)
  • .
  • Circulatoare de apă de acvariu (powerheads)
  • .
  • Filtrul de acvariu
  • .

 

Există anumite "reguli generale" pentru situațiile în care se justifică un filtru de acvariu extern sau dacă este suficient un filtru intern pentru un acvariu. Dacă nu sunteți suprapopulat cu pești, un filtru de acvariu de dimensiuni mai mici va fi de obicei suficient. Dar dacă sunteți fericitul proprietar al unui acvariu mai mare (peste 100 de litri), atunci luați în considerare neapărat o piesă de filtru de acvariu extern. acesta va atrage mult mai multe "bacterii benefice" pentru a filtra curățenia apei datorită suprafeței mai mari de filtrare.

.

Acest lucru poate fi completat în continuare cu un filtru cu burete numit o combinație de aerator și filtru de acvariu. Este în esență un burete conectat la o pompă de aer sau la un cap de putere (un acvariu).

.

Dacă sunteți în căutarea celui mai bun filtru intern pentru acvariu, verificați gama Eheim, Aqual de la Petfusion, nu veți fi dezamăgiți! Iar dacă ești adeptul soluțiilor economice sau dacă încă ești în căutarea "celui potrivit", atunci verifică purificatoarele de apă pentru acvariu Atman, Resun!

.

Comunitatea Petfusion

Ești și tu mândru de micuțul tău?

Arată-ne!

Nu sunt favorite încărcate


Vizualizează toate animalele de companie

Acvariile sunt, în esență, o felie de natură în casa dumneavoastră. Dar, pentru a menține acest echilibru biologic delicat, trebuie să copiem natura. Imităm ploaia prin schimbarea apei, copiem solul și vegetația. La urma urmei, pe lângă funcția lor decorativă, plantele care purifică apa sunt necesare într-un acvariu pentru a menține echilibrul.

.

Ele sunt, de asemenea, implicate în absorbția substanțelor nocive, în plus față de echipamentele de filtrare internă sau externă a acvariului.

Și rămâne la latitudinea dumneavoastră să decideți pe care o alegeți.

.

În timp ce filtrele de apă pentru acvarii pot fi fie interne (în interiorul acvariului), fie externe (lângă acvariu, dedesubt). Cu toate acestea, există un ou de cuc aici. Acum este posibil să se cumpere filtre suspendate care nu ocupă spațiu în acvariu și nu strică priveliștea. Acestea combină, în esență, tipurile de acvariu cu filtru intern și extern.

.

Capacitatea lor este mai mică decât a unui acvariu cu filtru extern tradițional, așa că este bine de știut acest lucru.

.

Performanța filtrului Kulso al unui acvariu depinde în esență de capacitatea acestuia și, bineînțeles, de câte ori pe oră poate întoarce apa. Acest număr ar trebui să fie de cel puțin 3-5 ori mai mare decât volumul acvariului. Acest lucru este valabil și atunci când se utilizează un acvariu cu filtru intern.

>.

Atunci, când vine vorba de alegerea unui filtru de apă pentru acvariul dumneavoastră, există mulți factori de luat în considerare. Filtrele externe au o durată de viață mai lungă, filtrează mai bine apa din acvariu cu mai puțină întreținere, dar din păcate sunt mai scumpe.

.

Pe de altă parte, filtrele interne sunt mai ieftine, dar mai puțin implicate în filtrarea biologică. În schimb, nu ocupă prea mult spațiu, deoarece sunt încorporate în acvariu.

.

Și dacă alegeți un filtru cu burete, alegeți cel mai ieftin și mai "vechi" tip. Aici trebuie doar să vă asigurați că pompa de aerisire este mai sus decât nivelul apei atunci când folosiți aeratorul pentru filtrul de acvariu. Acest lucru se datorează faptului că apa se poate întoarce în dispozitiv în cazul unei pene de curent. Dacă nu puteți gestiona acest lucru, aveți nevoie de un dispozitiv de prevenire a refluxului.

.

Dacă aveți nevoie de ajutor suplimentar, nu ezitați să ne contactați la Serviciul Clienți Petfusion!

.

Petguru logo