Táplálékkiegészítő

Filtrare și sortare
Starea stocului
Preț
Marca
Vârsta
După mărime
Starea stocului
Preț
Marca
Vârsta
După mărime
Filtrare și sortare
1 produs 01/01. latură
  • 0
Arthrocol DMG+ Betaine Immune Booster Picaturi
30g - 100g
  • În stoc
77,17 lei - 193,25 lei

Experții în rozătoare de la Petfusion știu că este important ca și animalele de companie să aibă parte de un stimulent imunitar. Acesta poate fi intermitent sau continuu pentru animalele mai bătrâne și mai bolnave.

Puteți să-i administrați un multivitaminic dacă suferă de boală sau dacă observați că ceva nu este în regulă cu el. Pierde mai mult sânge, apetitul său nu mai este la fel de bun, de exemplu, și nu ați găsit un motiv medical pentru asta.

.

Există, de asemenea, o versiune în format lichid și o versiune în tablete aromatizate de la brandul Panzi, așa că puteți decide care este mai ușor de administrat.

.

Și Trixie oferă multivitaminele sub formă de pastă gustoasă, cu aromă de fructe de pădure sau de fructe tropicale. Chiar din tub, micuța ta rozătoare va linge fiecare gram, atât de mult le place!

.

Și dacă dețineți porcușori de Guineea, sper că știți că aceștia nu pot produce sau stoca vitamina C, așa că au nevoie de suplimente zilnice. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este prin adăugarea de picături de vitamina C în apa lor.

.

Și dacă sunteți în căutarea unui stimulent imunitar de calibru mare, atunci picăturile Vetguard sunt ceea ce vă trebuie! Este incredibil de eficient pentru a vă întări animalul de companie, pentru a le crește apetitul și este, de asemenea, eficient în detoxifierea ficatului. Este, de asemenea, un medicament super-minune pentru susținerea funcției cardiace și a circulației. Asta este tot ce are nevoie un rozător?

.

Comunitatea Petfusion

Ești și tu mândru de micuțul tău?

Arată-ne!

Nu sunt favorite încărcate


Vizualizează toate animalele de companie

Petguru logo