Plase pisici

Plasa pentru pisici - cheia pentru o viață sigură a pisicilor

Filtrare și sortare
Starea stocului
Preț
Marca
Starea stocului
Preț
Marca
Filtrare și sortare
14 produs 01/01. latură

Plasa pentru pisici - cheia pentru o viață sigură a pisicilor

Este bine cunoscut faptul că pisicilor le place să stea întinsă toată ziua. Dar ele mai au și o altă distracție preferată. Și anume aceea de a-și studia mediul înconjurător. Acest lucru este ceva ce pisicile de interior preferă să facă la fereastră sau pe balcon. Cu toate acestea, această rutină a pisicilor poate reprezenta, de asemenea, pericole serioase. Pentru că, dacă pisica dvs. este prea absorbită de privitul lucrurilor, sau încearcă să prindă ceva în aer, sau dacă pervazul ferestrei este pur și simplu prea îngust pentru o spălare temeinică, se pot întâmpla accidente.

.

Dar, din fericire, stăpânii atenți pot preveni aceste accidente, pentru că există o soluție. Dacă ești unul dintre acei proprietari de pisici care nu vor să îi refuze pisicii tale această rutină zilnică, cumpără-i o plasă pentru pisici! Ce este mai exact acest gadget? Este o super plasă cu ochiuri de plasă care poate fi atașată la ferestre, balcoane sau uși.

>

Protejează pisicuța de a sări sau de a cădea de la înălțime într-un moment de neatenție sau din cauza agitației lumii exterioare. Așadar, o plasă pentru pisici este cu adevărat o garanție de siguranță, permițându-i pisicuței dvs. să se joace și să privească în confortul casei dvs.

>.

În plus, aplicarea unei plase pentru pisici la o fereastră sau a unei plase pentru pisici la o ușă nu este atât de dificilă. Bineînțeles, plasa de siguranță poate fi instalată și pe un balcon, astfel încât puteți face practic orice zonă un refugiu sigur pentru micul dvs. prieten cu blană.

.

Redul pentru pisici este, de asemenea, perfect pentru proprietarii care au pisici în curte. Cu o plasă pentru pisici, le puteți crea propria lor căsuță unde pot alerga în liniște, dar să fie în siguranță față de pericolele de afară și să nu se poată rătăci.

.

Consultați gama noastră de plase pentru pisici Trixie, aveți încredere în noi că o veți găsi pe cea mai bună pentru dumneavoastră și pisica dumneavoastră! Veți găsi o plasă de protecție pentru pisici, estetică, aproape invizibilă pentru ochiul uman. Este aproape invizibilă, dar puteți totuși să vă păstrați pisicuța în siguranță.

.

Comunitatea Petfusion

Ești și tu mândru de micuțul tău?

Arată-ne!

Nu sunt favorite încărcate


Vizualizează toate animalele de companie

Echipamente de plasă pentru pisici - La ce să te uiți?

Care proprietar de pisici cunoaște fenomenul când motanul, care s-a spălat pe cotiera canapelei sau pe scaun, cade brusc pentru că este atât de întins încât nu-și dă seama că nu mai are loc să se întindă. Este o priveliște amuzantă, trebuie să recunoaștem.

>.

Cum se întâmplă pe balustrada unui balcon sau pe pervazul unei ferestre cu mai multe etaje, este mai degrabă înfricoșător. Pisica dvs. ar putea fi rănită grav sau chiar s-ar putea întâmpla ce e mai rău.

.

De aceea este mai bine ca tu, ca proprietar responsabil, să previi acest lucru și să îți protejezi pisoiul de pericole!

.

Unde să punem plasa pentru pisici?

Răspunsul la această întrebare simplă este simplu: Oriunde pisica ta poate face o căzătură mare. Dar, bineînțeles, execuția necesită mult mai multă gândire. Primul lucru care vă vine în minte: o fereastră! Și aveți dreptate! Proprietarii de pisici ar trebui să fie întotdeauna sensibili atunci când animalul lor de companie se află în apropierea balcoanelor sau a ferestrelor care se deschid. Iar pervazul este locul preferat al pisicilor de interior. Nu-i așa că acolo își petrece pisica dumneavoastră cea mai mare parte a timpului?

.

Nu vă faceți griji cu privire la găsirea unui paravan de fereastră potrivit! La noi, puteți chiar să vă protejați pisicile de ferestrele care se deschid spre capotă cu un ecran de protecție special adaptat pentru aceste pantofișuri de fereastră. Cu siguranță îl veți găsi pe cel potrivit la produsele Trixie! Puteți chiar să atașați o versiune metalică a plasei pentru pisici la fereastra basculantă fără a găuri, împiedicând astfel animalul dvs. de companie să rămână blocat în mica deschidere.

.

Și dacă nu cauți doar protecția ferestrelor, ci vrei să securizezi și balcoanele și terasele, află că Trixie s-a gândit și la asta! Bineînțeles, există rețele pentru pisici pentru balcoane, și chiar și plase pentru pisici care pot fi instalate în grădini și curți.

Cu siguranță, există și plase pentru pisici pentru balcoane.

Pentru securizarea balcoanelor, o plasă pentru pisici armata cu sârmă, rezistentă la mușcături, va fi perfectă și puteți face din ea un emporium pentru pisici în aer liber. Este nevoie de mai multă experiență pentru a instala plasa de siguranță pe un balcon.

.

Dar dacă nu aveți uneltele potrivite, apelați la un profesionist care să fie la înălțimea provocării de a instala plase pentru pisici la ferestre sau balcoane! În acest fel, pisicuța dvs. nu va avea nevoie de o cușcă pentru pisici pe balcon pentru a lua aer și a se uita în jur.

.

Vreți să vă păstrați pisica în siguranță în grădină? Există o soluție și pentru asta! Din fericire, nu trebuie să îți închizi pisica într-un spațiu restrâns în aer liber, nu ai nevoie nici de o cușcă pentru pisici în curte! Cu ajutorul unui profesionist, este ușor să vă transformați grădina într-un tărâm sigur pentru pisici.

.

Prețurile de instalare a plasei pentru pisici pot varia, așa că merită să verificați mai multe locuri pentru a alege ceea ce vi se potrivește. Anunțați-ne în ce încăpere căutați un halo pentru pisica dumneavoastră. De cele mai multe ori, proprietarii aleg instalarea de plasă pentru pisici pe balcon.

.

Ce ar trebui să aleg?

>

Ce ar trebui să aleg?

Când vine vorba de siguranța animalului dvs. de companie, este deosebit de important să alegeți echipamentul potrivit! Acest lucru este valabil și pentru plasele pentru pisici. Fie că doriți să o fixați la o fereastră sau la un balcon, merită să o priviți din mai multe unghiuri pentru a vă asigura că obțineți o plasă pentru pisici care să se potrivească nevoilor dumneavoastră. Bineînțeles, nici prețul nu este ultimul considerent. Noi vă putem ajuta să alegeți!

.

În primul rând, luați în considerare locul în care doriți ca pisica dvs. să fie protejată de plasa pentru pisici. Gândiți-vă unde ar putea fi pisica dumneavoastră în pericol! Bineînțeles, primul loc care îți vine în minte este fereastra, dar nu uita de celelalte încăperi! În funcție de situație, puteți instala singur pisica de protecție sau cu ajutorul unui profesionist.

>

Instalarea plasei pentru pisici Trixie, de exemplu, este ușoară dacă fereastra dvs. nu este non-standard. În plus, produsele Trixie montate pe fereastră sunt și extrem de rentabile!

.

Dacă alegeți plase pentru pisici armate cu sârmă sau plase metalice pentru pisici, prețul plaselor pentru pisici depinde în mare măsură de mărimea suprafeței pe care doriți să o îngrădiți. O puteți solicita pentru orice fereastră sau altă zonă, iar singura limită este imaginația dumneavoastră. Plasă retractabilă pentru pisici? Nicio problemă pentru un profesionist priceput!

.

Suntem în favoarea instalării de plase pentru pisici Trixie, deoarece instalarea plaselor pentru pisici la balcoane și ferestre este relativ simplă. În plus, poate fi instalată fără găurire cu ajutorul benzii adezive.

.

Vă întrebați de unde puteți obține această plasă pentru pisici? Multe persoane o caută în marile magazine de bricolaj, de exemplu în gama de plase pentru pisici de la obi sau plasă pentru pisici handyman.

.

Dar este mai ușor să cereți într-un magazin specializat, unde puteți obține informații și sfaturi corecte. Noi le avem pe toate într-un singur loc! Fie că este vorba de ferestre sau de altă parte, vă putem ajuta să alegeți plasa pentru pisici potrivită!

.

Contactați-ne prin telefon, facebook sau email, vă ajutăm cu totul!

Petguru logo