Comunitatea Petfusion

Alătură-te iubitoriilor de animale

Suntem genul de oameni care își iubesc animalele până la îndrăgostire. Și nu e vorba doar de vorbe goale! Chiar avem grijă de ele ca și cum ar fi copii noștri, ca și cum ar fi membrii ai familiei noastre! Punem pe primul loc bunăstarea, sănătatea și confortul iubitului animal de companie! Dacă și tu ești de aceeași părere, ai găsit locul potrivit!

Suntem o familie...

Petguru logo

Am creat un club pet- pentru animalele noastre

Alăturați-vă nouă pe Facebook Pet-club! Această comunitate a fost creată pentru a permite iubitorilor de animale de companie ca noi să se întâlnească și să împărtășească experiențele noastre cu privire la bucuria de a avea un animal de companie! Un loc în care îi primim cu brațele deschise pe cei care doresc sfaturi despre animalele lor de companie. Și tu poți fi un ajutor aici! Fie că este vorba de un peisaj sau de un loc minunat de vizitat, poți împărtăși experiențele tale aici! De asemenea, vom împărtăși aici promoții și jocuri super inedite!

Organizăm și găzduim evenimente pentru animale de companie

De asemenea, intenționăm să organizăm un eveniment național pentru membrii haitei Petguru. Este important pentru noi să protejăm și să promovăm bunăstarea animalelor și să construim o comunitate coerentă prin intermediul acestor evenimente. Bineînțeles, accentul principal va fi pus pe distracție!

Petguru logo
Petguru logo

Oferim ajutor specializat

Vă putem ajuta cu sfaturi personalizate (pentru animalul tău de companie) prin e-mail, prin serviciul clienți și prin grupul nostru Pet Club. Fie că sunteți în căutarea celui mai bun iubitor de burtică, a unui pat nou sau a celei mai cool cuști pentru iepurași, nu ezita să ne contactezi! Vom găsi cea mai bună alegere pentru tine și pentru animalul tău de companie!

Petguru logo