Costuri de livrare, informații

Ai găsit cea mai potrivită mâncărică pentru prietenul tău patrupede, sau cel mai tare echipament, jucărie sau vitamine? Atunci te ajutăm puțin! Cu ajutorul colegilor noștri poți să afli cum o să ajung la tine coletele pline de bunătăți!

Cum prelucrăm comanda ta?

Așa cum vezi, cu mare atenție și cu ajutor profesionist. După ce ajunge comanda ta prin eter la noi, colegi noștri vor primi datele de comanda cu viteza fulgerului. Ei colectează cu viteza maximă toate mâncărurile delicioase, echipamentele, vitaminele și alte accesorii, ca stăpânii și animalele fericite și sănătoase să se bucure cât mai curând de produsele alese.

Petguru logo

În cazul în care adaugi un produs în coșul tău la care apare textul PE STOC , atunci coletul poate să ajungă direct în fața ușii tale chiar în 1-3 zile.

Să nu îți faci grijă nici dacă produsul ales nu este momentan pe stoc (deci apare statusul DISPONIBIL). Colegi noștri, dacă au posibilitate, o să facă rost de produsele dorite în câteva zile. După acesta o să ajungă la tine coletul în cel mai scurt timp. La acest proces o să avem nevoi de un pic de răbdare de la tine.

Costuri de livrare, informații

Comenzile peste 375 Ron sunt livrate GRATUIT!

În cazul în care nu te afli pe adresa de livrare când ajunge coletul, poți să vorbești direct cu curierul. În astfel de caz te rugăm să nu ne suni pe noi, ci să vorbești direct cu curierul sau cu DPD, ei pe baza de AWB (pe care o să îți trimitem prin e-mail) pot să te ajută să modifici data livrării. Dacă ne cauți pe noi, doar trece timpul, pentru că numai la serviciul de curierat putem și noi să modificăm orice referitor la livrare.

Livrarea coletelor se va face între 8:30 și 16:30 în zilele lucrătoare.
Numărul de telefon de la DPD pentru livrare internațională este: 031 824 90 32
Adresa de e-mail de la DPD: international@dpd.ro


Livrare cu serviciul de curierat

Livrare la domiciliu
cu serviciul de curierat DPD

Transfer bancar, sau
plata cu cardul

15.99 Ron

Ramburs

+ 7 Ron

peste 375 Ron

GRATUIT

Petguru logo

Serviciul de curierat o să te informă prin e-mail în legătura cu livrare după predarea comenzii. Datele pentru urmărire de colet o să le primești în primul e-mail. Numărul de telefon a curierului și perioada de livrare o să le primești tot prin e-mail.

Dacă curierul nu te găsește pe adresa prima dată, o să încearcă din nou ziua următoare și o să te informeze prin e-mail sau pe telefon. Dacă livrarea coletului este nereușită de două ori, o să ai posibilitate, timp de o săptămână, să ridici coletul personal din depozitul serviciului de curierat.

Prin link-ul de mai jos poți să urmărești coletul, aici trebuie să predai numărul de AWB pe care ai primit în e-mail: https://tracking.dpd.ro/

Greutate

În prezent nu sunt restricții referitoare la greutatea coletelor.

Petguru logo

Modalități de plată

Plata cu ramburs la livrarea comenzii

Ai posibilitate să plătești ramburs la curier cu numerar sau cu card bancar. În acest caz plătești contravaloare comenzii la preluarea coletului direct la curier. Poți să plătești cu cardul sau în numerar.

Petguru logo

Plata prin transfer bancar

Ai posibilitate să plătești prin transfer bancar la noi. Te rugăm să scrii la detalii de plata numărul comenzii și numele pe care ai făcut comanda ca să putem identifica transferul. După ce ajunge suma în contul nostru o să îți trimitem un e-mail de confirmare, și o să primești și datele de livrare.

Datele de cont bancar:

Suller Táp Kft. numărul de cont bancar internațional:
(IBAN): RO20 BREL 0006 0000 6073 0100

Ai întrebări?

Atunci te afli la locul potrivit. La serviciul de clienți o să găsești cu siguranță pe cineva, care poate să te ajută la întrebările tale în legătura cu deținerea animalelor de companie. Și în cazul în care ai întrebări în legătura cu statusul comenzii, sau ai nevoie de informații suplimentare la produsele poți să ne cauți liniști pe adresa noastră de e-mail.

Petguru logo

Contact

Email (oricând în 0-24): info@petfusion.ro

Írj nekünk bátran!


  Prin trimiterea acestui mesaj, ești de acord cu Politica noastră de confidențialitate și cu Politica GDPR.

  Petguru logo Petguru logo

  Te crezi și tu iubitor de animale?

  Și tu dorești să-i oferi imediat micuțului tău tot ce e mai bun? Alătură-te comunității noastre pentru a fi informat imediat despre noutățile și promoțiile noastre.

  În plus, primul nostru articol are o mică surpriză pentru tine.


  Mă alătur comunității!