Suntem pentru iubitorii de animale

Aflați povestea Petfusion

În primul rând, permiteți-mi să mă prezint. Numele meu este George Suller și sunt liderul haitei Petguru.

Cu câțiva ani în urmă, eu și echipa mea am condus două magazine de hrană pentru animale de companie și sunt, de asemenea, responsabil pentru magazinul online kutyakajás.hu. Ca iubitori fanatici de animale, am intrat în lumea hranei și a echipamentelor pentru animale de companie cu scopul de a oferi tot ce este mai bun pentru animalele noastre de companie.

Știm că există mulți iubitori de animale de companie care, ca și noi, doresc să le ofere animalelor lor de companie tot ce e mai bun. La urma urmei, familia mea, echipa mea și, bineînțeles, eu însumi, am crezut întotdeauna că animalele: câinii, pisicile, rozătoarele, peștii și toate animalele de companie sunt membri ai familiei pe care îi iubim din toată inima.

Așa că este clar pentru noi că sănătatea, bunăstarea și confortul lor sunt, de asemenea, un aspect esențial al unei vieți de familie fericite. De aceea, a fost întotdeauna un vis al meu să creez un loc în care dragostea mea pentru animale să se reflecte în îngrijirea animalelor de companie.

Ce înseamnă acest lucru? Fiecare membru al echipei mele lucrează zi de zi pentru a se asigura că fiecare animal de companie are cea mai bună viață posibilă alături de stăpânul său. Iar experții noștri guru, care sunt, de asemenea, adevărați iubitori de animale, sunt disponibili și mereu dornici să ofere ajutorul necesar.

Petguru logo

Cum a început totul?

Eu și fratele meu, David, am adus cu noi dragostea pentru animale ca moștenire de familie.

Tatăl nostru creștea câini și se ocupă de 15 ani cu hrănirea animalelor. Urmând această linie de afaceri, în urmă cu 3 ani am deschis primul nostru magazin de hrană pentru animale de companie, unde, pe lângă furaje, vindem hrană pentru câini și pisici, echipamente și suplimente nutritive.

Ca iubitori pasionați de animale, am crezut întotdeauna că fiecare animal de companie merită o viață lungă și fericită. La urma urmei, animalele noastre au făcut întotdeauna parte din familia noastră.

De aceea am considerat că era nevoie de un magazin de hrană și echipamente pentru animale de companie în orașul nostru, unde clienții să poată primi sfaturi de specialitate. Acest lucru le va permite să ia acasă hrană și alte produse pentru animalele lor de companie care sunt cu adevărat pentru sănătatea și confortul lor.

Pentru că întotdeauna am crezut că câinii și pisicile au nevoie de hrană și îngrijire personalizată.

De aceea, toți cei din echipa noastră îi sfătuiesc pe proprietari doar cu produse care să asigure cu adevărat o viață lungă și fericită pentru animalele lor de companie.

Pe lângă deschiderea magazinelor noastre și lansarea magazinului online, am reușit să construim și comunități reale. Am creat Clubul câinilor. Această comunitate, care are acum aproape 2000 de membri, funcționează în principal ca un grup de Facebook în spațiul online, reunind fanaticii ai animalelor cu oameni noi pasionați de animale.

Cu toate acestea, pe lângă discuțiile pe internet, organizăm în mod regulat întâlniri față în față pentru membrii noștri. În fiecare an, organizăm Ziua Clubului Câinilor, unde, pe lângă o mulțime de evenimente interesante, jocuri, concursuri și cadouri, membrii Clubului Câinilor se pot întâlni și cunoaște unii pe alții.

Petguru logo
Petguru logo Petguru logo

Ce ne ține împreună...

Petguru logo

Iubirea noastră față de animale

În calitate de proprietari pasionați de animale de companie, ne pasă profund de fericirea și bunăstarea animalelor noastre și a proprietarilor lor. Ne străduim în mod constant să oferim fiecărui animal de companie tot ce este mai bun.

Dorința de a ajuta

Suntem aici pentru proprietarii nebuni de animale de companie care, ca și noi, doresc tot ce este mai bun pentru animalele lor de companie din toate punctele de vedere. De aceea, lucrăm în fiecare zi pentru a ne asigura că fiecare animal este iubit, fericit, confortabil și sănătos și că face parte dintr-o familie adevărată.

Petguru logo
Petguru logo

Vrem să o facem foarte bine

Toți membrii echipei noastre de experți sunt adevărați GURU în domeniul deținerii de animale de companie. Fie că aveți o întrebare despre creșterea câinelui, a pisicii, a rozătoarelor, a reptilelor sau a peștilor, suntem siguri că avem răspunsurile de care aveți nevoie!

Guru de la Petfusion

Petguru logo

George Suller

Lider de haită

Este fondatorul site-ului Petfusion.ro, un ambasador al bunăstării câinilor și un pescar pasionat. Este întotdeauna la maxim, să nu facă nimic nu este o opțiune pentru el. Suplimentele alimentare și hranele pentru câini și pisici sunt subiectele sale preferate.

Petguru logo

David Suller

Căpitan Guru

Project manager și șef de depozit, bun prieten al albinelor. Poate să-și acordă atenție la o sută de lucruri în același timp, deși este un bărbat. Un maestru al alimentelor pentru câini. Munca lui este în același timp și un hobby-ul pentru el.

Petguru logo

Carola Martin

Antrenor Guru

O persoană cu adevărat polivalentă, care organizează, construiește relații și aduce idei noi în echipă. Este, în plus, o expertă în domeniile câini, pisici, pești și reptile. Dar subiectele ei preferate sunt nutriția și îngrijirea câinilor.

Petguru logo

Iudita Vlad

Antrenor Guru

Trainerul online pentru stăpâni. Descrierile de rase "drăgălașe" / (drăguțe) sunt ocupația sa preferată. Este o iubitoare de câini mari, pioși și cu blană mare. Maestra meme-urilor amuzante de pe Facebook.

Petguru logo

Marianna Kara

Ochi și urechi

Asistentă de servicii pentru clienți și de management în același timp. Numai farmec și eleganță. Un expert în alegerea hranei pentru câini. Intermediar al echipei, organizator al haosului.

Petguru logo

Kitty Cozma

Webmaster

Webmasterul din echipă. Este, de asemenea, foarte interesat de comportamentul și dresajul câinilor și pisicilor. Câinele său Happy, cu încăpățânarea lui, îl face să vină cu soluții noi în fiecare zi.

Petguru logo

Marianna Kovač

Guru

Guru al punctului de preluare. Zâmbește neîncetat. Este înnebunit după câinii Staffordshire Terrier. Regina selecției de recompense pentru animale.

Petguru logo

Dora David

Ochi și urechi

Cea mai frumoasă voce din cadrul serviciului pentru clienți. Amabilitatea și serviabilitatea ei sunt nelimitate. Ar merge până la capătul pământului pentru animalele ei.

Petguru logo

Ema Szabo

Webmaster

Vrăjitoarea din domeniul aprovizionării produselor. Campioana concentrării. O iubitoare de haine și accesorii drăguțe pentru câini.

Petguru logo

Sebastian Iliescu

Aprovizionator pentru haită

El este conducătorul celor care se ocupă de aprovizionare a haitei. El este responsabil de atmosfera de la petrecerile firmei. Cel care a bătut recordul în domeniul ambalării. Înnebunit de buldogii francezi.

Petguru logo