Nyúl karám

Cușca de iepure: elementul obligatoriu de libertate

Filtrare și sortare
Starea stocului
Preț
Marca
Vârsta
După mărime
O caracteristică specială
PENTRU CÂINIPENTRU PISICI
Aromă
Starea stocului
Preț
Marca
Vârsta
După mărime
O caracteristică specială
PENTRU CÂINIPENTRU PISICI
Aromă
Filtrare și sortare
Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Cușca de iepure: elementul obligatoriu de libertate

Chiar dacă sunt cobai sau iepurași, cu toții își merită timpul liber. La urma urmei, nu ați vrea să vă petreceți întreaga zi pe un metru 2x2, nu-i așa?

.

Rugii sunt renumiți pentru că sunt oricum foarte activi, sărind în sus și în jos. De asemenea, le place să pască în aer liber, pe iarbă proaspătă, după ce se obișnuiesc cu ea.

.

În sălbăticie, a le lăsa pur și simplu să iasă în libertate nu este o opțiune. Pot să fugă sau să aibă un accident. De aceea aveți nevoie de ajutorul unui țarc pentru iepurași.

.

Este confecționat din metal și este format din baterii. Astfel, atunci când nu îl folosești, poate fi pliat și depozitat pentru a economisi spațiu. Metalul este rezistent la capcanele pentru iepurași, așa că va fi un obiect durabil.

.

Câteva cotețe pentru iepuri vin chiar și cu o ușă, pentru a facilita intrarea și ieșirea iepurașului. Cu toate acestea, toate aceste tipuri de cotețe pentru iepuri se caracterizează prin faptul că sunt deschise de sus. Așa că este o idee bună să le protejați cu o plasă sau cu un fel de material subțire de prădători și, bineînțeles, de soarele arzător!

.

Nu îi puneți afară nici măcar pentru perioade scurte de timp pe vreme foarte caldă!

.

O altă regulă importantă este să nu le lăsați să pască pe iarba umedă de rouă dimineața devreme!

Cel mai bun moment pentru a se distra în aer liber este între orele 9 și 11 dimineața, iar mai târziu între orele 16 și 19.

>.

Cu iepurașii, nu uitați de vaccinarea împotriva țânțarilor, pe care ar trebui să o obțineți de la medicul veterinar primăvara!

.

Un adăpost pentru iepuri este o modalitate foarte utilă de a elibera energia suplimentară. Acesta vă va menține animalul de companie fără stres, sănătos și longeviv! Nu este acesta visul oricărui proprietar de animale de companie?

.

 

Comunitatea Petfusion

Ești și tu mândru de micuțul tău?

Arată-ne!

Nu sunt favorite încărcate


Vizualizează toate animalele de companie

Petguru logo