Geanta transport pisici

Dacă trebuie să pleci... - Oferta de transport pentru pisici la Petfusion

Filtrare și sortare
Starea stocului
Preț
Marca
Starea stocului
Preț
Marca
Filtrare și sortare
10 produs 01/01. latură
  • 0
Trixie Geantă de transport Ryan
1.28kg - 1.28kg
  • Disponibil
134,59 lei - 145,38 lei

Dacă trebuie să pleci... - Oferta de transport pentru pisici la Petfusion

Uneori, pisicile trebuie, de asemenea, să fie mutate din casa lor într-un alt loc. De exemplu, la veterinar. Sau, de exemplu, am auzit de proprietari de pisici cărora le place să își ia prietenii cu ei oriunde merg. Prin urmare, este recomandabil ca toți proprietarii de pisici să își procure un fel de transport pentru pisici.

.

Există o mare varietate de transportoare pentru pisici disponibile astăzi. Acest lucru este de înțeles. La urma urmei, pe lângă faptul că este sigur și confortabil pentru pisică, nu strică să ai un dispozitiv care să fie atractiv pentru proprietar.

.

Iată o privire asupra câtorva dintre transportoarele pentru pisici care pot face mai ușoare călătoriile pisicii dvs.

Căsuța sau geanta de transport pentru pisici?

Primul aspect de luat în considerare înainte de a cumpăra o cutie de transport pentru pisici este să alegeți una care să se potrivească confortabil pisicii dumneavoastră. Ar trebui să se poată întinde confortabil în ea și nu ar trebui să aibă probleme în picioare sau să se întoarcă.

.

Pentru călătoriile mai lungi, un transport pentru pisici este cea mai bună alegere. Este cel mai confortabil mod de a vă ține pisica pentru perioade mai lungi de timp. De fapt, aceste transportoare pot fi dotate chiar și cu un castron pentru hrănire și adăpare. Acest tip de transport pentru pisici este recomandat pentru pisicile care călătoresc mai greu. Acestea beneficiază de cutia de transport pentru pisici în multe feluri.

.

Aceste cutii sunt fabricate din plastic ușor de curățat. Astfel, dacă pisica dumneavoastră este predispusă să se îmbolnăvească în timpul călătoriei, puteți curăța cu ușurință această cutie de transport pentru pisici după orice accident pe drum.

.

O cutie de transport este, de asemenea, o alegere ideală pentru pisicile cărora le este puțin dificil să stea în cutiile lor. La urma urmei, ele se potrivesc cel mai bine în aceste dispozitive. Iar dacă cumpărați o versiune care se deschide de sus, vă va fi mai ușor să vă băgați pisica înăuntru.

.

Dacă plecați într-o scurtă călătorie cu pisica dumneavoastră, un transportor sau o geantă de călătorie pentru pisici poate fi ideal pentru dumneavoastră. Cu toate acestea, recomandăm aceste transportoare pentru pisicile cu o dispoziție mai calmă, deoarece le fac mult mai ușor și mai spectaculos să miaune pentru animalele noastre de companie care miaună.

.

Prețul transportului de pisici poate de asemenea să cântărească mult în gama imensă de oferte atunci când faceți alegerea.

.

Dar nu uitați nici că o cutie de calitate pentru transportul pisicilor, cunoscută și sub numele de transport pentru animale de companie, vă poate servi ani de zile, ca să spunem așa. Cutia de transport pentru pisici, cutia de transport pentru pisici, găsită pe piețele chinezești sunt cu siguranță fabricate din materiale slabe. Elementele de fixare din plastic se pot rupe atunci când transportați un pisoi greu, de exemplu. Iar pisica dvs. ar putea fugi și s-ar putea răni.

>

Așa că, dacă sunteți în căutarea unei cutii pentru pisici, încercați să găsiți cea mai bună calitate pentru bugetul dumneavoastră, bineînțeles.

Așa că, dacă nu aveți de ales sau aveți nevoie de ajutor pentru a vă decide, vă rugăm să ne contactați la linia noastră de asistență telefonică pentru clienți!

.

 

Comunitatea Petfusion

Ești și tu mândru de micuțul tău?

Arată-ne!

Nu sunt favorite încărcate


Vizualizează toate animalele de companie

Pentru confortul de călătorie - geanta de transport pentru pisoi

Dacă câinii își pot însoți stăpânii peste tot, de ce ar trebui ca pisicile să fie lăsate singure? Ideea unui transport de pisici este de a se asigura că lăbuțele de catifea pot călători în siguranță cu proprietarul, indiferent dacă este vorba de o călătorie scurtă sau lungă.

.

Există mai multe tipuri de transportoare pentru pisici din care puteți alege. O geantă de transport pentru pisici, de exemplu, este potrivită pentru călătorii mai scurte, cum ar fi la veterinar sau pentru distanțe de mers pe jos. Datorită designului său, poate fi folosită confortabil nu numai de pisică, ci și de proprietar.

.

În plus, aceste variante de genți de transport pentru pisici au acum și o fereastră de vizualizare cu plasă fină. Astfel, pisica dumneavoastră poate privi în jur în timp ce vă deplasați, ceea ce îi sporește și sentimentul de siguranță.

.

Ce geantă de transport pentru pisici ar trebui să aleg?

Ce geantă de transport pentru pisici ar trebui să aleg?

Un rucsac de transport pentru pisici este extrem de practic chiar și pentru plimbări mai lungi. Pentru că purtându-l în spate, greutatea suplimentară este mai bine distribuită și mai confortabilă. Mai ales dacă transportați o pisică mare și grea. Designul rucsacului de transport pentru pisici ia în considerare nevoile proprietarului. Curelele groase de umăr și cureaua de talie ale rucsacului de transport pentru pisici permit distribuirea corectă a greutății.

>.

Bine, dacă și pisica ta călătorește, gândește-te la ce tip de transport pentru pisici ar fi cel mai potrivit pentru tine. Luați în considerare dacă vă veți transporta animalul de companie cu mașina, cu bicicleta sau pe jos. În funcție de acest lucru, puteți alege cu ușurință dacă un rucsac de transport pentru pisică sau o cutie de transport pentru pisică ar fi cel mai practic pentru călătoria dumneavoastră.

.

Desigur, este posibil să mai întâlniți cutia tradițională de transport pentru pisici din plastic cu pereți rigizi. Sau mulți oameni o cunosc sub denumirea de cutie de transport pentru pisici. Aceasta, transportatorul ieftin pentru pisici care este perfect pentru simplul scop de transport. Cu toate acestea, știm din experiență că transportarea acesteia poate fi foarte incomodă pentru unii stăpâni.

.

De aceea, noi, cei de la Petfusion, preferăm să vă recomandăm orice alt tip de geantă de transport pentru pisici, dacă trebuie să vă transportați pisica pe distanțe lungi (geanta de transport pentru pisici sau coșul de transport pentru pisici, de exemplu). Iar pentru călătoriile cu mașina, cutiile de transport pentru pisici sunt perfecte.

.

Am observat că aceste versiuni de transport pentru pisici Trixie sunt destul de fragile, nu rezistă să fie transportate de companiile de curierat, în ciuda transportului nostru cel mai atent uneori. Așa că, momentan, nu avem pe Petfusion niciunul dintre aceste coșuri de plastic pentru pisici sau transportoare mari pentru pisici, ci doar genți realizate din acest material.

.

Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a alege suportul potrivit pentru pisici, nu ezitați să ne întrebați! Vă putem ajuta cu orice!"

.

Petguru logo