Tengerimalac eledel

Filtrare și sortare
Starea stocului
Preț
Marca
Vârsta
După mărime
O caracteristică specială
PENTRU CÂINIPENTRU PISICI
Aromă
Starea stocului
Preț
Marca
Vârsta
După mărime
O caracteristică specială
PENTRU CÂINIPENTRU PISICI
Aromă
Filtrare și sortare
Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Gama de alimente premium și super-premium pentru porcușori de Guineea de la Petfusion oferă purcelușilor dumneavoastră tot ce au nevoie pentru o viață sănătoasă și lungă.

.

În plus față de rația zilnică de fân, aceștia trebuie hrăniți cu o cantitate mică de cereale sau hrană granulată. Bineînțeles, nu uitați să le dați apă proaspătă în fiecare zi, deoarece hrana uscată îi poate face să le fie foarte însetați.

.

Pe site-ul nostru veți găsi amestecuri de semințe premium, atât de la Panni, cât și de la Beaphar. De asemenea, vindem și super-premium Beaphar care, Brit care și hrana Versele, populară de multă vreme.

Câteva furaje conțin deja adaos de vitamina C, care nu poate fi produsă de porcușorii de Guineea, ci doar absorbită prin hrană. Unele nu conțin, așa că este necesară o picătură separată de vitamina C. Așa că citiți cu atenție ambalajul, dragă proprietarule!

.

Trebuie să vă împărtășim un lucru, proprietarule, despre hrana în sine. Unii purceluși sunt foarte pretențioși și pretențioși și le plac doar anumite cereale sau semințe. Dacă micuțul dvs. dovlecel este unul dintre aceste animale, încercați hrana sub formă de peleți pentru a elimina mofturile!

.

Comunitatea Petfusion

Ești și tu mândru de micuțul tău?

Arată-ne!

Nu sunt favorite încărcate


Vizualizează toate animalele de companie

Petguru logo