Jucării pisici

Tratamente pentru pisici - un mic răsfăț pentru toată lumea

Filtrare și sortare
Starea stocului
Preț
Marca
Vârsta
După mărime
O caracteristică specială
PENTRU CÂINIPENTRU PISICI
Aromă
Starea stocului
Preț
Marca
Vârsta
După mărime
O caracteristică specială
PENTRU CÂINIPENTRU PISICI
Aromă
Filtrare și sortare
56 produs 1/3 latură

Tratamente pentru pisici - un mic răsfăț pentru toată lumea

Jutiul pisicii este bun doar dacă pisoiul devine cu adevărat "dependent" de el! Astfel, este mai ușor să recompensezi un comportament bun sau chiar să-l înveți mici trucuri!

.

Amicul tău pisicuț este un pic mai sălbatic? Nu contează, cu aceste bunătăți gustoase este ușor să-l obișnuiești!

>

.

Pisicuțele fericite nu au nevoie doar de o hrană uscată pentru pisici în toată regula sau de o conservă de mâncare pentru pisici. Da, trebuie să vă răsplătiți din când în când micul scandalagiu. Mai ales atunci când ați reușit să-l convingeți să nu mai tragă draperiile sau să-și ascută ghearele pe canapea. Și, bineînțeles, oricând în timpul zilei, atunci când îi dai târcoale.

>

.

Pereții de recompensă pentru pisici pot fi mai multe jumătăți. Există cele cu adevărat crocante, fâșiile semi-moale și mușcăturile mai mici.

.

La Petfusion, bineînțeles, le veți găsi pe toate, într-o varietate de arome. Pui, rață, pește? Este de la sine înțeles în cercurile de pisici.

.

Avem somon, brânză, curcan, miel și multe, multe altele!

Mărcile populare din supermarketuri, cum ar fi Dreamis, Felix, sunt reprezentate alături de Animonda, Trixei Carnilove Orijen, gustări de recompensă pentru pisici, ridicând standardul la Petfusion.

>.

Dar avem și produse funcționale de snack-uri pentru pisici. Ce înseamnă asta? Există dulciuri pentru pisici care conțin un plus de fibre sau malat pentru a combate bilele de păr.

.

Orice, de exemplu, avem iute cu iarbă de pisică, care o va face pe pisicuța ta relaxată și fericită. Dar puteți găsi și o gustare pentru probleme urinare.

.

Cerul este limita!

Comunitatea Petfusion

Ești și tu mândru de micuțul tău?

Arată-ne!

Nu sunt favorite încărcate


Vizualizează toate animalele de companie

Petguru logo