Alom, talaj

Dar ce este solul natural?

Filtrare și sortare
Starea stocului
Preț
Marca
Vârsta
După mărime
O caracteristică specială
PENTRU CÂINIPENTRU PISICI
Aromă
Starea stocului
Preț
Marca
Vârsta
După mărime
O caracteristică specială
PENTRU CÂINIPENTRU PISICI
Aromă
Filtrare și sortare
Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Dar ce este solul natural?

Dacă alegi o specie din deșert, ar trebui să alegi nisipul deșertului. Exemple de astfel de specii sunt geckos, șerpii de deșert. Acestea sunt disponibile în mai multe varietăți pe site-ul nostru (roșu, negru, galben, roșu). Pentru unele broaște țestoase terestre, nisipul este o alegere bună pentru o parte a terariului din cauza săpăturilor.

.

Se pot adăuga și decorațiuni pentru aceste animale. Acesta poate fi o ascunzătoare excelentă, o instalație de cățărare sau un ornament de stropire. Iar dacă doriți ca terariul să fie și mai natural pentru ele, puteți alege și un hrănitor și un adăpător în formă de piatră.

.

Pentru speciile tropicale, este necesar un substrat care să reproducă cât mai fidel subarboretul plin de ferigi din pădurile tropicale. Acest tip este ideal pentru șerpii mici și chiar pentru cameleoni.

.

Compus dintr-un amestec de scoarță și mușchi, acest sol este caracterizat de o bună retenție a umidității. De asemenea, favorizează o bună menținere a umidității, astfel încât reptila dvs. se va simți ca acasă în terariu. Acestea trebuie umezite ocazional cu o sticlă cu pulverizator pentru a menține umiditatea corectă.
. Cel mai popular tip este solul din fibre de nucă de cocos, care este, de asemenea, perfect pentru plantarea plantelor vii.

.

Căutați pe site-ul nostru, veți găsi cu siguranță substratul potrivit pentru reptila dvs. preferată.

Comunitatea Petfusion

Ești și tu mândru de micuțul tău?

Arată-ne!

Nu sunt favorite încărcate


Vizualizează toate animalele de companie

Petguru logo