Akvárium kavics

Totul despre pietricele de acvariu

Filtrare și sortare
Starea stocului
Preț
Marca
Vârsta
După mărime
O caracteristică specială
PENTRU CÂINIPENTRU PISICI
Aromă
Starea stocului
Preț
Marca
Vârsta
După mărime
O caracteristică specială
PENTRU CÂINIPENTRU PISICI
Aromă
Filtrare și sortare
Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Totul despre pietricele de acvariu

Filtrarea în acvariu este realizată în mare parte de bacteriile de pe fundul acvariului. Așadar, substratul acționează, de asemenea, ca un filtru biologic.

.

Substratul acvariului este important și din punct de vedere estetic, deoarece ajută la crearea unui acvariu cu adevărat unic.

.

Substratul de acvariu poate fi unul dintre principalele puncte de decorare a acvariului. Combinația de pietriș decorativ și nisip de acvariu vă poate ajuta să vă arătați latura creativă. Putem face ca mediul prietenilor noștri liniștiți să fie cu adevărat unic.

.

După ce ați asigurat un mediu sănătos, natural și optim pentru creaturile din acvariu, puteți începe să dați frâu liber imaginației. Cu ajutorul pietricelelor de acvariu, al fundalurilor de acvariu etc., putem crea un mediu mai unic pentru pești.

.

Este o idee bună să alegeți un substrat de o culoare care să pună în evidență culorile frumoase și variate ale creaturilor din acvariu și să nu streseze peștii

Gravelul pentru discuri este disponibil în mai multe culori, dimensiuni și greutăți. Totuși, aveți grijă ca acestea să nu fie prea mari, deoarece excrementele peștilor și materia vegetală pot putrezi în ele.

De asemenea, este important să le adaptați la nevoile organismelor din acvariu. Pietricelele mai mari au mai mult spațiu pentru ca bacteriile să se dezvolte, dar pietricelele mai fine necesită mai mult timp pentru a fi curățate.

.

Comunitatea Petfusion

Ești și tu mândru de micuțul tău?

Arată-ne!

Nu sunt favorite încărcate


Vizualizează toate animalele de companie

Petguru logo