Tengerimalac ketrec

Drăgălășeni cu corp de butoi, sau casa porcilor de Guineea

Filtrare și sortare
Starea stocului
Preț
Marca
Vârsta
După mărime
O caracteristică specială
PENTRU CÂINIPENTRU PISICI
Aromă
Starea stocului
Preț
Marca
Vârsta
După mărime
O caracteristică specială
PENTRU CÂINIPENTRU PISICI
Aromă
Filtrare și sortare
Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Drăgălășeni cu corp de butoi, sau casa porcilor de Guineea

Ceiușii de Guineea au fost o rozătoare populară de ani de zile printre prieteni și copii. La urma urmei, cui nu i-ar plăcea să vadă aceste frumuseți mici și compacte alergând în sus și în jos în cușca lor spațioasă sau în camera lor sigură. Sunt activi în timpul zilei, dar le place să zăbovească într-o ascunzătoare sau să se ghemuiască confortabil într-un colț între două mese copioase.

>

Cele mai multe cuști pentru porcușori de Guineea au fundul din plastic, sunt ușor de curățat și au bare din plastic sau metal. Spațiul dintre grilele unei cuști de iepuri este mai mare decât cel al unei cuști de porcușori de Guineea. Acest lucru se datorează faptului că iepurii au capul și picioarele mai mari.

Există diferite dimensiuni de cuști pe rafturile virtuale ale magazinelor online. Există atât cuști de cobai cu o singură punte, cât și cu două. Există cele naturale și cele bogat mobilate. Amenajată înseamnă, în cele mai multe cazuri, că este dotată cu un hrănitor și adăpător pentru porcușori de Guineea. O astfel de cușcă este Ferplast Cavie 80.

.

O una complet echipată are chiar și o ascunzătoare sau o jucărie pentru animalele de companie.

.

Este disponibilă și o cușcă supraetajată pentru porcușori de Guineea. Dacă nu aveți mult spațiu pentru a pune cușca, merită să optați pentru o versiune mai scurtă, dar ridicată, din cauza nevoii lor de exerciții fizice.

.

Dar care este dimensiunea potrivită pentru un cobai sau cel puțin două animale?

.

O lungime de 60 x cm este mai ideală pentru un hamster. Pentru un porcușor de Guineea, o cușcă de 80 cm sau chiar 100-120 cm este ideală. O dimensiune de 80 cm este, de asemenea, potrivită dacă le oferiți cel puțin o oră pe zi pentru a alerga și a explora casa. Bineînțeles, ar trebui să fie mereu cu ochii pe ei, deoarece pot mesteca orice.

.

În multe cazuri, animalul dvs. de companie își va petrece cea mai mare parte a zilei sau cea mai mare parte a vieții în această cușcă, așa că încercați să alegeți o cușcă mai mare. De asemenea, este util pentru iepuri să aleagă un spațiu de locuit cât mai mare, deoarece le place și lor să alerge ca nebunii. O cușcă cu fundul gros este utilă pentru că menține litiera la locul ei.

Comunitatea Petfusion

Ești și tu mândru de micuțul tău?

Arată-ne!

Nu sunt favorite încărcate


Vizualizează toate animalele de companie

Petguru logo