Snackek, jutik

Filtrare și sortare
Starea stocului
Preț
Marca
Vârsta
După mărime
O caracteristică specială
PENTRU CÂINIPENTRU PISICI
Aromă
Starea stocului
Preț
Marca
Vârsta
După mărime
O caracteristică specială
PENTRU CÂINIPENTRU PISICI
Aromă
Filtrare și sortare
Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Cărui proprietar de animale de companie îi place să își răsfețe animalul de companie, fie că este vorba de o pisică, un câine sau un iepuraș. Cu toate acestea, este important să nu le dați mâncare de om, deoarece aceasta poate fi otrăvitoare.

.

Aici, la Petfusion, avem o gamă întreagă de dulciuri sănătoase din care puteți alege!

Cu hrană naturală de recompensă, îmblânzirea noului dvs. animal de companie va fi o joacă de copii, deoarece se va obișnui în curând cu mirosul dvs. odată ce va scăpa din mâinile dvs. Puteți chiar să o ascundeți într-o minge de recompensă concepută pentru rozătoare, cum ar fi chimenul Panzi, păducel etc. În acest fel, puteți lucra pentru gustarea zilnică.

.

În cazul animalelor de companie, mai ales dacă nu fac prea multă mișcare, trebuie să fiți atenți și la conținutul caloric al gustării. Încercați să nu le îndopați cu fructe foarte zaharoase, încercați să le răsfățați cu Juji din plante de la Panzi.

.

Și dacă vreți să faceți recompensă mai aventuroasă, optați pentru delicioasele bunătăți în cilindru de la Natureland. O recompensă de lungă durată, cu o experiență suplimentară de mestecat!

>.

Puteți să-i cumpărați chiar și un tunel mare de fân care poate fi folosit ca ascunzătoare sau ca tunel de joacă în care să alerge. Cerul este limita!

.

Comunitatea Petfusion

Ești și tu mândru de micuțul tău?

Arată-ne!

Nu sunt favorite încărcate


Vizualizează toate animalele de companie

Petguru logo