Pat pisică

Pat pentru pisici

Filtrare și sortare
Starea stocului
Preț
Marca
O caracteristică specială
PENTRU CÂINIPENTRU PISICI
Starea stocului
Preț
Marca
O caracteristică specială
PENTRU CÂINIPENTRU PISICI
Filtrare și sortare
12 produs 01/01. latură
  • 0
#ERROR!
-
  • În stoc
44,36 lei
  • 0
Pat cu radiator Trixie 45x24x31 cm
- - -
  • Disponibil
76,59 lei - 76,59 lei

Pat pentru pisici

În afară de a mânca, distracția preferată a unei pisici în viață este probabil să doarmă și să lenevească toată ziua. Unde ar fi mai bine să facă acest lucru timp de aproximativ 16 până la 18 ore pe zi decât în confortul unei cutii de gunoi pentru pisici.

.

Unde puteți găsi patul, perna sau perna de dormit perfectă pentru pisica dvs. Acum să vedem care sunt cele mai populare somnifere ale noastre!

.

Cutie pentru litieră și pat pentru pisici
. Bineînțeles, patul clasic pentru pisici nu lipsește din gama noastră. Patul pentru pisici, format dintr-o secțiune de înclinare cu flanșe pufoase și o pernă super confortabilă, este disponibil în dimensiuni mai mici și mai mari. La urma urmei, ne gândim atât la cei mici, cât și la pisicile mari.
. Bineînțeles, există și paturi pentru pisici care pot fi montate pe perete și paturi pentru pisici care pot fi așezate pe podea. Numerele de variație ale paturilor pentru pisici sunt aproape infinite. Un pat pentru pisici montat pe perete economisește foarte mult spațiu și, în același timp, permite pisicii dumneavoastră să își trăiască dragostea pentru înălțimi. Cele mai multe dintre acestea sunt paturi pentru pisici trixie.
. Tipul standard de litieră pentru pisici este o versiune cu flanșă, care provoacă un adevărat somn. Există, de asemenea, unele din plastic și paturi pentru pisici moi și plușate.

Pernă și pătură pentru pisici
. Nu vă gândiți aici la o pernă și o pătură tradiționale. Avem tot ce e mai bun pentru pisici când vine vorba de paturi pentru pisici. pernele noastre pentru pisici din material asemănător cu fleece și păturile pufoase sunt disponibile într-o mare varietate de modele și forme pentru pisici. Dacă tot ceea ce visezi este o pernă în formă de șoarece sau pisică, sau poate o pătură în formă de pește, acesta este locul potrivit pentru tine.
. Pătura pentru pisici este completarea perfectă pentru tipurile de paturi pentru pisici de exterior, deoarece le face instantaneu pufoase și moi. Dar poate fi folosită și ca o îmbrățișare pentru pisici și chiar și în partea de jos a cutiei de transport pentru pisici, pentru confort.

.

Paturi pentru pisici și paturi de îmbrățișare
. Multe pisici se simt cel mai în siguranță atunci când se pot odihni departe de ochii curioși și de zgomot. Pentru pisicile de această natură, cel mai bun pat pentru pisici este un bun pat de îmbrățișare pentru pisici. O cutie deschisă pentru pisici nu va fi sigură pentru ele. Așadar, dacă nu vreți ca pisica dvs. să își petreacă zilele ascunzându-se sub păturile dvs., alegeți un super culcuș. Un culcuș pentru pisici poate fi, de asemenea, un pat mai stabil pentru pisici, fie din plastic, fie din lemn sau chiar din pluș.

.

Patul pentru pisici montat pe radiator
. Opusul unei pisici care se ascunde este o pisicuță căreia îi place să își poată vedea tărâmul de acasă dintr-un punct de vedere înalt, la căldură. Versiunea montată pe radiator a patului pentru pisici pufos și moale este făcută pentru ei.
. Acest tip de pat pentru pisici este de obicei suspendat și este suficient de stabil pentru a fi o opțiune potrivită pentru pisicile mai mari.

.

Patul pentru pisici pentru fereastră
. Există o altă variantă a șezlongului cu radiator pentru pisici menționat mai sus: tipul de șezlong pentru pisici pentru fereastră. Spre deosebire de patul pentru pisici pentru radiator, acesta este recomandat pentru pisicile mai mici, iar proprietarul va înțelege de ce.
. Patul pentru pisici cu radiator are cârlige puternice și, deși este doar un material montat pe ramă în majoritatea cazurilor, radiatorul va susține greutatea pisicii. În schimb, patul pentru pisici montat pe fereastră este ținut de ventuze, așa că nu va susține o pisică de 6-7 kilograme, cu excepția cazului în care aveți în vedere o variantă cu ventuze foarte mari.

.

Atât patul pentru pisici montat pe radiator, cât și patul pentru pisici montat pe fereastră sunt extrem de populare atât în rândul pisicilor, cât și al stăpânilor acestora. Astfel, animalul nostru preferat se poate bucura de priveliște, iar aceste paturi pentru pisici nu ocupă mult spațiu.

.

Afară pentru pisicuțe
. De obicei, aceste paturi pentru pisici nu se pot monta pe perete, ci sunt căsuțe din lemn cu picioare, cu înălțimea de până la câteva etaje. Pot fi folosite pentru mai multe ascunzători pentru pisici sau pot fi realizate cu o verandă.

.

Care pisicuță are nevoie de un colțișor confortabil în care să poată trage un pui de somn în cea mai mare parte a zilei. Totuși, viața nu se oprește la varianta economică a scărpinătorului de pisici tesco, știi asta, dragă stăpână? Pe Petfusion poți alege dintr-o mulțime de variante diferite!

.

 

Comunitatea Petfusion

Ești și tu mândru de micuțul tău?

Arată-ne!

Nu sunt favorite încărcate


Vizualizează toate animalele de companie

Totul pentru o odihnă liniștită! - Peșteră pentru pisici la Petfusion!

Niciodată nu ați ghici că există atât de multe tipuri diferite de paturi și pătuțuri pentru pisici în întreaga lume. Dacă am reușit să vă lămurim că există viață dincolo de versiunea economică a clasicului cărucior pentru pisici tesco, atunci aruncați o privire la gama noastră!

.

Paturile pentru pisici se numără printre echipamentele obligatorii dacă sunteți un viitor proprietar de pisici. De fapt, cu cât știi mai bine, cu cât pisica ta are mai multe paturi, cu atât mai bine.

.

Unul dintre cele mai populare tipuri de pat pentru pisici este patul pentru pisici cu radiator, sau așa cum mulți îl caută: pat pentru pisici montat pe radiator. Unele dintre acestea au un design suspendat sau cu șuruburi.

.

Imaginea și descrierea vă vor ajuta să decideți care este tipul îngust și care este cel gros de pat pentru pisici montat pe radiator.

Aceste paturi cu radiator pentru pisici sunt pufoase și moi, în general cu o capacitate de încărcare de 7-8 kg. Există mai puține și multe versiuni de paturi pentru pisici pentru radiatoare, mai puțin și destul de multe versiuni de paturi pentru pisici subpăturite.

.

Un pat pentru pisici care poate fi agățat pe un radiator este extrem de economisitor de spațiu și ușor de curățat. În multe cazuri, husa poate fi scoasă și este ușor de spălat la mașină la 30 de grade.
. În plus, versiunea patului pentru pisici montat pe calorifer ajută la menținerea pisicuței ocupate, privind pe fereastră. Toată lumea știe că pisicile adoră să privească păsările și lumea exterioară ore întregi! Patul pentru pisici poate fi, de asemenea, atârnat pe un radiator sau pe o altă suprafață similară, desigur.

.

 

Și dacă aveți alte întrebări despre îngrijirea pisicilor, vă rugăm să ne contactați la oricare dintre numerele noastre de contact!

.

Petguru logo