Széna, alom

Așternutul perfect

Filtrare și sortare
Starea stocului
Preț
Marca
Vârsta
După mărime
O caracteristică specială
PENTRU CÂINIPENTRU PISICI
Aromă
Starea stocului
Preț
Marca
Vârsta
După mărime
O caracteristică specială
PENTRU CÂINIPENTRU PISICI
Aromă
Filtrare și sortare
Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Așternutul perfect

În funcție de specie, puteți alege diferite așternuturi pentru ca animalele de companie să întrețină cușca.

.

 • Cepi de lemn sunt o așternut obișnuit și popular pentru mamiferele mici. Ideal mai ales pentru așternutul pentru hamsteri. Dacă presărați destule pe fundul cuștii sau terariului, hamsterii se pot ascunde în ele și pot dormi liniștiți.
  .
  Cărbunele de lemn are proprietăți bune de absorbție a umidității. Așa că ar trebui schimbată în mod regulat pentru a păstra litiera și cușca igienică.
  .
  Așchiile de lemn sunt, de asemenea, disponibile sub formă presată. Pentru rozătoare, cumpărați de preferință varietatea de așchii de lemn fără praf, pentru a nu irita tractul respirator al animalului dumneavoastră de companie.
  .
 • Avem, de asemenea, fân pentru a fi folosit ca așternut și hrană.
  . Fânul nostru atent, uscat și prăfuit este potrivit pentru a fi folosit ca așternut și ca hrană. În acest caz, animalele nu vor consuma instinctiv fânul contaminat, astfel încât acesta nu este dăunător pentru sănătatea lor.
  .
 • Există diverse tipuri de fân îmbogățit cu plante, bogat în fibre și nutrienți, care sunt utilizate în principal ca hrană suplimentară. Fânul alpin, fânul de pajiște, fânul Timothy sunt populare.
  .
  .
 • În plus, există așternuturi de specialitate, cum ar fi așternutul de cânepă, pelete de lemn, așternut de știuleți de porumb, așternut pentru cuiburi.
 • .

Site-ul Petfusion are o selecție incredibilă în categoria chipsuri și fân. Nu mai trebuie să căutați prin vizuinile de pe internet pentru a găsi așchii de lemn de vânzare.

.

 

Cele mai cunoscute și cele mai recomandate mărci ale noastre sunt Chipsi, Versele-Laga, BunnyNature, Vitakraft.

Cele mai populare mărci sunt Chipsi, Versele-Laga, BunnyNature, Vitakraft.

.

Comunitatea Petfusion

Ești și tu mândru de micuțul tău?

Arată-ne!

Nu sunt favorite încărcate


Vizualizează toate animalele de companie

Este bun doar șpanul de lemn sau există și alte tipuri de așternut?

Există cinci tipuri diferite de litieră și fân pe site-ul nostru și este la latitudinea proprietarului să afle ce se potrivește cel mai bine pentru el și pentru animalul său de companie.

Iată un scurt ghid pentru a vă ajuta să faceți alegerea!

.

 

Și fânul este întotdeauna necesar în fața animalului de companie pentru uzura constantă a dinților lor . La urma urmei, ei trebuie să mestece toată ziua pentru a-și menține dinții în stare bună. Dar unii oameni îl folosesc și ca așternut.

.

Cele două din urmă sunt de obicei fânul preferat pentru animalele de companie mai "pretențioase". La urma urmei, are mentă parfumată, mușețel, etc.

.

Petguru logo