Vitaminok és Táplálékkiegészítők

Filtrare și sortare
Starea stocului
Preț
Marca
Vârsta
După mărime
O caracteristică specială
PENTRU CÂINIPENTRU PISICI
Aromă
Starea stocului
Preț
Marca
Vârsta
După mărime
O caracteristică specială
PENTRU CÂINIPENTRU PISICI
Aromă
Filtrare și sortare
Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Natura speciei poate influența, de asemenea, ce vitamine și suplimente sunt necesare pentru animal. Ca și în cazul tuturor animalelor, moderația este importantă, deoarece supradozajul poate fi periculos pentru ele.

>.

Raportul ideal dintre calciu și fosfor este de 2:1. O dietă pentru reptile va acoperi în esență atât necesarul de fosfor, cât și cel de calciu. Cu toate acestea, dacă calciul nu este prezent în cantități suficiente, fosforul va atrage calciul din oase. În astfel de cazuri, este necesar să se adauge calciu suplimentar.

.

Vitamina D3 nu trebuie administrată atâta timp cât lumina noastră UVB este la spectrul potrivit. Acest lucru se datorează faptului că, în astfel de cazuri, animalul primește vitamina D3 din două surse, ceea ce duce la supradozaj.

Există multivitamine dezvoltate pentru reptile. Acestea stimulează sistemul imunitar și conțin toate vitaminele și nutrienții de care reptilele noastre au nevoie. Vitaminele lichide au o absorbție excelentă.

.

Cu oricare dintre vitaminele sau suplimentele pe care le alegeți pentru reptila dumneavoastră, citiți întotdeauna cu atenție prospectul care le însoțește și respectați instrucțiunile de dozare. Acest lucru va ajuta la evitarea supradozajului.

.

Comunitatea Petfusion

Ești și tu mândru de micuțul tău?

Arată-ne!

Nu sunt favorite încărcate


Vizualizează toate animalele de companie

Petguru logo