Geanta transport câini

Luați-vă animalul de companie cu dumneavoastră oriunde mergeți!

Filtrare și sortare
Starea stocului
Preț
Marca
Starea stocului
Preț
Marca
Filtrare și sortare
14 produs 01/01. latură
  • 0
Trixie Geantă de transport Ryan
1.28kg - 1.28kg
  • Disponibil
134,59 lei - 145,38 lei

Luați-vă animalul de companie cu dumneavoastră oriunde mergeți!

Sac de transport pentru câine

>

Sac de transport pentru câine.

În mod normal, un câine este strict un membru al familiei. Prin urmare, acesta nu ar trebui să fie lăsat în afara evenimentelor de familie sau a călătoriilor și vacanțelor în familie.

.

V-ați întrebat vreodată cât de frumos ar fi dacă nu ar trebui să le cereți altora să aibă grijă, să se joace cu, să hrănească și să iubească regulat câinele dvs. în timp ce sunteți plecat, așa cum faceți dvs. Bineînțeles, dacă nu aveți pe cine să rugați, pensiunea poate fi o soluție bună.

.

Dar să călătorești fără un membru al familiei cu drepturi depline nu este chiar același lucru, nu-i așa? De ce să nu-l iei cu tine peste tot unde mergi? Te poate însoți cu ușurință într-o mică excursie, în orice moment!

.

Dacă pleci într-o călătorie lungă cu mașina, plănuiești o plimbare cu bicicleta sau pur și simplu ieși la o plimbare, poți găsi o soluție convenabilă pentru tine și cățelul tău, pentru că acum există rucsacuri pentru câini, sau genți de călătorie pentru câini!

.

Cum să alegeți din gama noastră de genți de transport pentru câini?

>

Cum să alegeți din gama noastră de genți de transport pentru câini?

În primul rând, bineînțeles, nu contează ce fel de cățeluș aveți. Evident, dimensiunea sacoșei depinde de mărimea câinelui. Chiar și pentru un ham de transport pentru câini, nu există un singur produs pentru un Yorkie și un Ciobănesc german. Așa că, în orice caz, asigurați-vă că alegeți geanta de mărimea potrivită pentru cățelul dumneavoastră! La urma urmei, nu există o mare diferență între un sac de transport pentru câini de 10 kg și un rucsac de transport pentru câini de 15 kg. Cu toate acestea, este o diferență dacă doriți să transportați un teckel sau un labrador. Pentru cățeii de dimensiuni mai mari, alegeți în schimb o cutie de transport.

>.

Așa că, dacă călătoriți cu un câine mai mic, căutați un rucsac de transport pentru câini de până la 10 kg. Aceste rucsacuri de transport pentru câini sunt deja special concepute. Cu curele de talie și curele de piept, ele asigură o distribuție foarte bună a greutății. Iar materialul lor este respirabil, așa că nu trebuie să vă faceți griji că veți transpira prea mult din cauza greutății suplimentare. Iar dacă nu aveți nevoie să vă cărați mult animalul de companie în călătorii, puteți obține un rucsac de transport pentru câini de până la 10 kg, care poate fi purtat de mână sau pe umăr.

>.

În funcție de modul de transport pe care îl alegeți, există un marsupiu pentru câini pentru bicicletă, un rucsac pentru câini pentru plimbări sau drumeții, sau o geantă laterală pentru câini. Dar, bineînțeles, dacă aveți treabă în centrul orașului, o geantă de vară la modă pentru transportul câinelui vă poate însoți micuțul drăgălaș. Dacă plănuiești o călătorie mai lungă, un transportor auto este o modalitate excelentă de a-ți păstra prietenul cu patru picioare confortabil și în siguranță.

.

Desigur, atunci când cumpărați o geantă de transport pentru câine, primul considerent pentru mulți este dacă este ieftină. Deoarece există atât de multe produse din care puteți alege, vă puteți asigura că găsiți o geantă de transport pentru câini în mai multe intervale de preț. Noi am alege geanta de transport pentru câini Trixie, deoarece gama largă de genți pentru câini de la Trixie are cu siguranță mărimea și prețul potrivit pentru tine.

>.

Comunitatea Petfusion

Ești și tu mândru de micuțul tău?

Arată-ne!

Nu sunt favorite încărcate


Vizualizează toate animalele de companie

Geantă de transport pentru câini - confort pentru tine

Acum puteți vedea că o geantă de transport pentru câini este un instrument foarte util pentru a vă lua câinele cu dumneavoastră oriunde mergeți. Și cu atât de multe genți pentru câini diferite din care puteți alege, puteți găsi cu ușurință cea potrivită pentru dumneavoastră.

.

O geantă de umăr pentru transportul câinilor, de exemplu, poate fi excelentă ca geantă de transport pentru teckel sau pentru a transporta orice câine cu corp mai mic. S-ar putea spune că o geantă de transport pentru căței este foarte practică, deoarece cu o geantă de transport pentru căței puteți să vă țineți cu adevărat animalul de companie aproape de dumneavoastră.

.

Dacă aveți un cățeluș mai ușor, un rucsac pentru câine cu o capacitate de încărcare de 10 kg poate fi chiar mai confortabil, deoarece este mai ușor să duceți greutatea pe spate. Acest rucsac de transport pentru câini este potrivit pentru transportul câinilor mai mici de 10 kg. Acest produs poate servi chiar și ca un rucsac de transport pentru pisici, deoarece se întâmplă să aveți nevoie să transportați și pisici. Așadar, un rucsac de călătorie pentru câini este o investiție foarte bună!

.

În concluzie, care este un rucsac bun pentru transportul câinelui?

Acum, pe scurt, care este un rucsac bun pentru transportul câinelui?

În primul rând, ar trebui să aibă dimensiunea potrivită. Celelalte criterii depind de vehiculul în care doriți să vă transportați câinele. Iar dacă s-ar putea să mergeți pe jos, alegeți o geantă pentru transportul cățelului în care să puteți transporta confortabil greutatea suplimentară. O geantă de transport pentru câini este concepută cu o bună distribuție a greutății pentru a face din călătoria împreună o plăcere pentru amândoi! Poți alege chiar și o geantă de transport pentru câini care să se potrivească cu look-ul tău, dacă ești atent la fiecare detaliu!

.

Toate variantele de genți pentru câini menționate mai sus au cel puțin o secțiune în care cățelul tău poate vedea unde mergi printr-o plasă fină, astfel încât să se poată uita bine în jur până când ajungeți la destinație. O geantă de transport pentru câini vă poate face viața mai ușoară și animalul de companie mai fericit.

.

Petguru logo