Akvárium víz teszter

Tester de apă pentru acvariu

Filtrare și sortare
Starea stocului
Preț
Marca
Vârsta
După mărime
O caracteristică specială
PENTRU CÂINIPENTRU PISICI
Aromă
Starea stocului
Preț
Marca
Vârsta
După mărime
O caracteristică specială
PENTRU CÂINIPENTRU PISICI
Aromă
Filtrare și sortare
Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Tester de apă pentru acvariu

Un acvariu care funcționează bine este caracterizat de un echilibru armonios al nutrienților și microelementelor. Acest lucru necesită un sol adecvat, plante vii, nutriție pentru plante și, bineînțeles, o calitate corectă a apei.

În acvariu, majoritatea valorilor testate, cum ar fi Ph-ul (aciditatea/alcalinitatea apei), duritatea apei (valoarea Kh sau Gh) etc., nu sunt vizibile cu ochiul liber. Prin urmare, este necesar să avem acasă diverse testere de apă pentru a măsura lucruri care sunt periculoase pentru peștii noștri, cum ar fi nivelul de amoniu sau informații valoroase pentru dezvoltarea plantelor (fosfor, nivelul de fier, de exemplu)

.

Aceste teste de apă pentru acvariu sunt disponibile în diferite tipuri la Petfusion. Există benzi de testare și teste în picături. Unele pot oferi chiar o soluție completă printr-o aplicație conectată la un smartphone, dacă banda de testare prezintă o citire problematică.

.

Comunitatea Petfusion

Ești și tu mândru de micuțul tău?

Arată-ne!

Nu sunt favorite încărcate


Vizualizează toate animalele de companie

Dacă vă rătăciți în gama noastră largă de produse, contactați serviciul nostru de asistență pentru clienți și vă vom ajuta să vă rezolvați problema!

>
Petguru logo