Kisállat ketrec

Cum putem oferi cea mai bună cușcă posibilă pentru animalele noastre de companie?

Filtrare și sortare
Starea stocului
Preț
Marca
Vârsta
După mărime
O caracteristică specială
PENTRU CÂINIPENTRU PISICI
Aromă
Starea stocului
Preț
Marca
Vârsta
După mărime
O caracteristică specială
PENTRU CÂINIPENTRU PISICI
Aromă
Filtrare și sortare
Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Cum putem oferi cea mai bună cușcă posibilă pentru animalele noastre de companie?

Începeți cu mărimea animalului. Cuști pentru animale de companie de vânzare în mai multe dimensiuni diferite. La urma urmei, un hamster pitic și un iepuraș probabil că nu vor încăpea în cușcă de aceeași mărime.

>.

Livrii au nevoie de o cușcă mare. Cu suficient spațiu pentru ca iepurașii să poată alerga. Este nevoie de o cușcă de cel puțin 80 cm pentru 1 iepuraș și de cel puțin 1 m pentru 2 iepurași.

.

O cușcă pentru porcușori de Guineea nu trebuie să fie imensă, dar dimensiunea este un factor important. 1 porcușor de Guineea are nevoie de o cușcă de 60cm, iar 2 porcușori de Guineea au nevoie de minim 80cm. Mulți oameni fac greșeala de a crede că o cușcă mai mică pentru rozătoare este suficientă. După un timp, animalul își va depăși cușca, sau poate că i-ați luat un companion.

.

Acesta este momentul în care oamenii au tendința de a se gândi să cumpere o cușcă de cobai folosită la preț redus. Cu toate acestea, își asumă un mare risc prin achiziționarea unor astfel de cuști care sunt deja folosite. Ei nu știu în ce stare o vor primi. În multe cazuri, acestea sunt defecte sau neîngrijite.

Mai bine să fiți în siguranță decât să vă pară rău și să le oferiți animalelor dvs. o cușcă sigură și în stare excelentă! Petfusion are o varietate de cuști mici și mari de vânzare. Puteți alege dintre ele după bunul plac.

.

Puteți crea un imperiu complet al animalelor de companie. Puteți investi într-o cușcă pentru porcușori de Guineea cu două etaje. De asemenea, cușca pentru porcușori de Guineea poate fi îmbunătățită cu tot felul de accesorii, cum ar fi o roată de alergare sau o roată de alergare.

.

Este, de asemenea, o idee bună să vă procurați o căsuță din lemn, astfel încât animalul dvs. de companie să aibă unde să se retragă. Un bol de apă este, de asemenea, un accesoriu esențial. Atunci când familia de cobai crește sau se mărește. Este momentul să vă gândiți să vă luați o cușcă pentru porcușori de Guineea cu două etaje. Suficient spațiu pentru o viață ocupată, fericită și confortabilă.

>.

Nu puteți lăsa porcușorii de Guineea să umble liberi în casa dvs. pentru că nu există un spațiu ferit de rozătoare. O cușcă pe mai multe niveluri poate ajuta în acest sens, oferind mai mult exercițiu pentru animalele de companie agile cu nevoi mari de activitate

>.

Comunitatea Petfusion

Ești și tu mândru de micuțul tău?

Arată-ne!

Nu sunt favorite încărcate


Vizualizează toate animalele de companie

Un accesoriu foarte important pentru deținerea unui animal de companie este un transport pentru animale de companie. La fel ca toate animalele, hamsterii, iepurii și porcușorii de Guineea trebuie, de obicei, să fie duși la veterinar.

.

În astfel de cazuri, se folosește un transportator pentru porcușori de Guineea sau un transportator pentru iepuri. Atunci când alegeți un transportator, este important să reduceți la minimum stresul legat de transportul animalului de companie. Este important ca animalul dumneavoastră de companie să se simtă confortabil și în siguranță.

.

Cumpărarea unei cuști pentru animale de companie nu este ușoară. Există multe aspecte importante de luat în considerare pentru a asigura o viață de calitate pentru animalul dumneavoastră de companie.

.

Ce dimensiuni ar trebui să aibă? Mulți oameni cad în greșeala de a nu cumpăra o cușcă suficient de mare pentru animalele lor de companie. Acesta este momentul în care începe căutarea unei cuști de vânzare. Trebuie să vă gândiți dacă animalul de companie va crește, va slăbi, va cumpăra un companion sau dacă familia se va mări.

.

Avem o gamă largă de cuști pentru porcușori de Guineea de vânzare, astfel încât să puteți alege dintr-o varietate de accesorii pentru cuști de înaltă calitate. Acestea vă pot ajuta să creați casa perfectă pentru animalul dvs. de companie.

.

Petguru logo