Kisállat eledel

Hrană pentru animale de companie: pentru că este important ce intră în burtă

Filtrare și sortare
Starea stocului
Preț
Marca
Vârsta
După mărime
O caracteristică specială
PENTRU CÂINIPENTRU PISICI
Aromă
Starea stocului
Preț
Marca
Vârsta
După mărime
O caracteristică specială
PENTRU CÂINIPENTRU PISICI
Aromă
Filtrare și sortare
Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Hrană pentru animale de companie: pentru că este important ce intră în burtă

În zilele noastre, mulți oameni țin animale de companie acasă. Dar lista nu se încheie cu câinii și pisicile. Povestea de dragoste cu micile rozătoare este, dacă vreți, din nou în plină expansiune. Cu toate acestea, și hrănirea lor s-a îmbunătățit foarte mult în ultima vreme.

.

Știați că nu ar trebui să vă hrăniți iepurele cu aceeași mâncare ca și porcușorul de Guineea? Sau că o chinchilla are nevoie de ingrediente și cantități de fibre complet diferite față de orice alt rozător? Nu este surprinzător, deci, că există atât de multe tipuri diferite de hrană pentru animale de companie pe rafturile virtuale ale Petfusion.

.

Pentru a menține aceste mici drăgălașe sănătoase și în formă pe tot parcursul vieții lor, au nevoie de o dietă adecvată. Ce înseamnă asta?

.

Să te asiguri că mâncarea pentru hamsteri, porcușori de Guineea, iepuri și toate celelalte conțin exact ce și cât de mult din ceea ce are nevoie animalul tău de companie!

Pe Petfusion, veți găsi alimente simple pentru animale de companie, cum ar fi mâncarea Panzi's. Dar puteți găsi și furaje super-premium de la Bunny nature, Brit care, Beaphar care+ și Nutrin.

>.

În plus, de la fânul tradițional de pajiște până la fânul din plante, legume și fructe, le puteți găsi și pe site-ul nostru. Țineți-le la îndemână pentru micuțul dumneavoastră, deoarece este ceea ce au nevoie pentru dentiție!

.

Dacă aveți întrebări legate de hrănirea micului dumneavoastră rozător, nu ezitați să ne contactați!

Comunitatea Petfusion

Ești și tu mândru de micuțul tău?

Arată-ne!

Nu sunt favorite încărcate


Vizualizează toate animalele de companie

Petguru logo