Hörcsög ketrec

Casa campionului de depozitare

Filtrare și sortare
Starea stocului
Preț
Marca
Vârsta
După mărime
O caracteristică specială
PENTRU CÂINIPENTRU PISICI
Aromă
Starea stocului
Preț
Marca
Vârsta
După mărime
O caracteristică specială
PENTRU CÂINIPENTRU PISICI
Aromă
Filtrare și sortare
Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Casa campionului de depozitare

Mulți oameni cred că hamsterii sunt o alegere ideală ca animal de companie de început pentru copii. Acest lucru este adevărat, atâta timp cât copilul a învățat să manipuleze frumos și cu atenție animalele mici. De asemenea, dacă poate accepta faptul că prietenul lor va mârâi cea mai mare parte a zilei în adâncurile tunelului pentru hamsteri sau în magazie.

.

Recomandați cuști de hamsteri de dimensiuni diferite pentru hamsteri diferiți. Cred că o cușcă de hamster mai mică este suficientă pentru un mic Robosovsky. În timp ce cele cu o dimensiune mai mare și cu o spațiere mai mare a grilei tind să fie mai degrabă de tipul cuștilor pentru hamsteri aurii.

.

Nu vă lăsați păcăliți de dimensiunile mici ale acestor specii de rozătoare!

Ei sunt capabili de ramazuri incredibile, alergând până la câțiva kilometri pe o bandă de alergare pentru rozătoare montată pe partea laterală a cuștii de hamsteri sau în mod independent. Pentru hamsterii pitici mai mici, alegeți dintre cele mai mici spații între grile, dar preferați tipurile de alergătoare acoperite. Pentru hamsterul auriu, alegeți versiunea Large, deoarece o dimensiune mai mică ar fi incomodă.

.

Lumea de pat groasă este o necesitate pentru hamsteri, deoarece le place să ascundă mâncare în ea și să sape tuneluri. De aceea, este important ca fundul cuștii să fie gros, cum ar fi tipurile de cuști pentru hamsteri Ferplast.

.

Câteva cuști pot fi extinse cu diverse accesorii, cum ar fi elementele sistemului de țevi pentru hamsteri.

.

Aceste cuști sunt potrivite și pentru alte rozătoare mici, cum ar fi șoarecii sau alte animale mici.

.

Faptul că prețurile hamsterilor sunt scăzute în comerț nu reflectă cât de mult costă întreținerea lor pe termen lung. La urma urmei, aceștia au nevoie de echipament, hrană și așternut în mod continuu. Așadar, prețul unui hamster auriu și al unui hamster pitic nu ar trebui să fie factorul decisiv pentru dvs. atunci când decideți pe care să îl luați. În schimb, luați în considerare caracterul lor.

Hamsterul auriu este un hamster extrem de curios, ușor de îmblânzit, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru copiii mai mari. Este adevărat, are nevoie de o cușcă mai mare, dar merită investiția pentru o conviețuire fericită!

.

Comunitatea Petfusion

Ești și tu mândru de micuțul tău?

Arată-ne!

Nu sunt favorite încărcate


Vizualizează toate animalele de companie

Petguru logo