Boluri, fântâni și automate de hrană

Bețișoare și boluri de hrănire pentru pisici - Care este cel mai potrivit?

Filtrare și sortare
Starea stocului
Preț
Marca
Starea stocului
Preț
Marca
Filtrare și sortare
47 produs 1/3 latură

Bețișoare și boluri de hrănire pentru pisici - Care este cel mai potrivit?

Spre deosebire de câini, pisicile mănâncă de mai multe ori pe zi, în porții mici, așa că trebuie hrănite pe tot parcursul zilei. Ce mod mai bun de a face acest lucru decât cu un mic castron adorabil de mâncare pentru pisici. Puteți pune în el mâncarea animalului dvs. de companie și îl puteți lăsa să scormonească în el după cum dorește în timpul zilei.

.

Designul bolului pentru pisici poate fi adaptat la gustul pisicii dvs. sau chiar al nostru. Alegeți dintre bolurile pentru pisici cu un model drăguț de pește sau unul din sticlă curată.

.

Ca urmare a faptului că pisicile consumă mai multe porții mici pe parcursul zilei, poate fi dificil să planificați hrana animalului dvs. de companie. Hrănitorile pentru pisici sunt soluția ideală pentru această dificultate. Turnați hrana pentru pisici în hrănitorul pentru pisici, ieșiți din casă, iar pisica dvs. va avea acces la hrană proaspătă ori de câte ori îi este foame în timpul zilei.

.

Puteți, de asemenea, să confecționați acasă un hrănitor pentru pisici, dacă doriți să încercați înainte de a investi într-unul adevărat.

>.

Există, de asemenea, pisici predispuse la supraalimentare, care vor înghiți toată mâncarea din bolul pentru pisici de îndată ce i-o puneți în față. Aici intervine un alimentator automat pentru pisici, care hrănește pisica cu suficientă mâncare la intervale prestabilite. Cu ajutorul hrănitorului automat pentru pisici, vă puteți asigura că pisicuțele dvs. își primesc mâncarea la timp, chiar dacă nu ajungeți acasă la timp.

.

O altă piesă de echipament importantă pentru un loc de hrănire și adăpare a pisicuțelor este hrănitorul pentru pisici. Animalele de companie ar trebui să aibă la dispoziție apă în permanență în propriul lor adăpător pentru pisoi. La urma urmei, acestea se udă în mod constant în timpul zilei.

.

În zilele noastre, fântânile de adăpare pentru pisici au devenit, de asemenea, comune, apa lor proaspătă și stropitoare încurajând pisicile să bea mai mult.

.

De asemenea, avem în stoc boluri de hrănire pentru pisici din ceramică, plastic și oțel inoxidabil pentru pisici. Cele mai multe dintre aceste produse au funduri antiderapante pentru a face mâncatul/băutul mai confortabil pentru pisoi.

.

Echipamentele noastre de băut și hrănire pentru pisici includ:

>.

- Fântâna "proaspătă și curată"

>.

- bol de sticlă

>

- fântână de băut cu flori cu iluminare cu LED

>.

- bol pentru pisici din oțel inoxidabil

>.

- bol pentru pisoi pentru pisoi cu nasul scurt

>.

Comunitatea Petfusion

Ești și tu mândru de micuțul tău?

Arată-ne!

Nu sunt favorite încărcate


Vizualizează toate animalele de companie

Petguru logo