Nyúl alom

Dacă e vorba de litieră de iepure, e Petfusion!

Filtrare și sortare
Starea stocului
Preț
Marca
Vârsta
După mărime
O caracteristică specială
PENTRU CÂINIPENTRU PISICI
Aromă
Starea stocului
Preț
Marca
Vârsta
După mărime
O caracteristică specială
PENTRU CÂINIPENTRU PISICI
Aromă
Filtrare și sortare
Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Dacă e vorba de litieră de iepure, e Petfusion!

Ce este o întindere bună? De ce avem nevoie de ea?

Într-o cușcă de iepuri, este important ca așternutul să fie mereu proaspăt și curat. La urma urmei, aceste animale mici pot fi extrem de sensibile la menținerea curățeniei spațiului lor de locuit. Acest lucru este, de asemenea, important pentru "sănătatea lor mentală", dar poate provoca și probleme de sănătate dacă spațiul de locuit al animalului dvs. de companie nu este curățat în mod corespunzător și regulat.

Nu este nevoie să schimbați complet totul la fiecare câteva zile. Dacă animalul dvs. de companie cu copite este atât de mic încât își face nevoile într-o parte a cuștii, este suficient să o scoateți în fiecare zi.

Și în celelalte părți, unde se târăște și mănâncă, trebuie doar să schimbați așternutul după cum este necesar. Rumegușul trebuie să aibă o grosime de cel puțin 4-5 cm. Aici este locul unde poate sări și se poate deplasa. Astfel, puteți trăi o viață de iepuraș adevărat.

.

De asemenea, puteți amesteca litiera cu fân sau paie. Fânul este o gustare excelentă pentru dentiție, care ar trebui să fie în fața iepurașului dvs. non-stop, bineînțeles.

.

Suplimentele pentru cușcă includ un accesoriu pentru litieră pentru iepuri, o toaletă de colț. Multor iepurași le place să o folosească și ușurează munca proprietarului. La urma urmei, nu trebuie decât să scoateți zilnic din ea așchii sau altă litieră.

De asemenea, trebuie să menționăm că litiera trebuie să fie moale și fără praf. În timp ce prima este importantă datorită tampoanelor, cea de-a doua este importantă datorită plaselor sale. Praful poate provoca inflamarea ochilor.

.

Pe Petfusion veți găsi mai multe tipuri de litieră

.

 • șmirghel de lemn natural și parfumat
 • .
 • paie
 • litieră pentru cuiburi
 • sternut de paie
 • .
 • sternut pe bază de coceni de porumb
 • .
 • granulețe din lemn naturale și parfumate
 • sternut de cânepă
 • șmirghel de lemn
 • .

Comunitatea Petfusion

Ești și tu mândru de micuțul tău?

Arată-ne!

Nu sunt favorite încărcate


Vizualizează toate animalele de companie

Ce întindere este cea mai bună?

Este important pentru cățeii noștri să aibă o cantitate și o calitate corectă de așternut în spațiul lor de locuit.

Dar de ce?

De aceea este important să vă gândiți cu atenție la tipul de nisip pentru iepuri pe care îl alegeți pentru micul dvs. prieten.

Dacă aveți suficient spațiu în cușca/cușca în care îl țineți, ați putea dori să amestecați două tipuri de litieră.

O una mai moale pentru zona în care îi place să se odihnească, să doarmă și să mănânce. Sau una mai absorbantă în colțul unde își face nevoile de râu. Acest colț trebuie curățat zilnic și completat cu litieră nouă.

Și restul cuștii trebuie curățat de 1 dată pe săptămână și spălat bine înainte de a fi reumplut cu litieră nouă.

Este, de asemenea, o idee bună să spălați bine bolurile de hrănire/beție în acest moment, iar dacă folosiți o toaletă de colț pentru iepuri, dezinfectați-o și pe aceasta.

Cele mai cunoscute și mai populare tipuri de nisip pentru iepuri sunt așchiile de lemn și peleții de lemn.

Acestea au proprietăți foarte bune de absorbție a umezelii și a mirosului. Varietățile de așchii pot fi destul de prăfuite, așa că s-ar putea să nu fie cel mai ideal tip pentru proprietarii astmatici.

Dar litiera de cânepă, litiera din știuleți de porumb devine din ce în ce mai populară alături de cele două de mai sus.

Și dacă așteptați iepurași mici, merită să vă procurați material pentru cuiburi, deoarece este extrem de moale și potrivit pentru ca cei mici să doarmă în el.

Petguru logo