Ușa pisicii

Ușa pisicii

Filtrare și sortare
Starea stocului
Preț
Marca
Starea stocului
Preț
Marca
Filtrare și sortare
5 produs 01/01. latură
  • 0
Trixie 2 poziții ușă pentru pisici 20x22 cm
- - -
  • Disponibil
58,95 lei - 58,95 lei
  • 0
Trixie 4 poziții ușă pentru pisici 20x22 cm
- - -
  • Disponibil
67,42 lei - 67,42 lei
  • 0
Trixie 4 poziții ușă pentru pisici XL: 24x28 cm
- - -
  • Disponibil
105,56 lei - 105,56 lei

Ușa pisicii

Pregătește pisica ta confortul casei tale? Dar îi place să exploreze din când în când lumea din afara ușii? Dacă dețineți una dintre aceste pisici, avem vești bune pentru dumneavoastră. Pentru că există viață și dincolo de deschiderea constantă a ușilor! Iar aceasta este o ușă de calitate pentru pisici!

.

Cu acest dispozitiv, care poate fi încorporat în ușa de la intrare, pisicuța ta se poate strecura cu ușurință înăuntru și afară în voie. Produsul este disponibil într-o varietate de dimensiuni, modele și caracteristici pentru a se potrivi nevoilor proprietarilor și pisicilor. Ținând cont de acest lucru, desigur, prețul ușii pentru pisici poate varia pentru o versiune de bază sau de vârf.

.

În plus față de cele mai de bază modele de trape cu o singură cale, așa-numitele modele cu o singură cale, veți găsi următoarele variante în gama noastră largă de produse. Există versiuni cu 2 pasageri, care funcționează după următorul principiu. Acest tip de ușă pentru prietenii noștri felini are două poziții. Ambele uși ale dispozitivului sunt fie deschise, fie închise.

.

Următorul tip de ușă pentru pisici nu este altul decât versiunea cu patru căi. Aici, există nu mai puțin de 4 poziții pentru această ușă pentru pisici. Aceasta poate fi închisă atât în interior, cât și în exterior. În plus, ușa poate fi reglată pentru a se deschide doar spre curte sau doar spre apartament.

.

Și asta nu este tot. Pe rafturile noastre virtuale găsiți și un model al acestui mic aparat la îndemână care, pe lângă faptul că este dotat cu un tunel, include și senzori. Ce înseamnă asta mai exact? Kitul pentru ușa pisicii include o cheie cu senzori pe care pisica o poate purta la gât. În acest fel, mecanismul de blocare a ușii se deschide doar atunci când proprietarul cheii se află în apropierea ei. Acest lucru împiedică alte animale de companie, eventual neinvitate, să folosească ușa pentru pisici.

.

Cu o ușă pentru pisici care funcționează bine, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la curenții de aer sau curenții de aer rece care intră. La urma urmei, aceste uși de calitate sunt închise ermetic în toate cazurile. Asta înseamnă că căldura nu are nicio șansă de a scăpa din casa dumneavoastră.

.

Comunitatea Petfusion

Ești și tu mândru de micuțul tău?

Arată-ne!

Nu sunt favorite încărcate


Vizualizează toate animalele de companie

Cheia către libertate - Ușa pisicii

Așa că, dacă ați visat întotdeauna să vă luați unul dintre aceste gadgeturi, nu ezitați! Comandă-l de la noi și ți-l trimitem cât ai clipi! Iar dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne contactați la oricare dintre numerele de contact ale serviciului clienți!

.

Petguru logo