Terrarisztika

La ce să fii atent la terraristică?

Filtrare și sortare
Starea stocului
Preț
Marca
Vârsta
După mărime
O caracteristică specială
PENTRU CÂINIPENTRU PISICI
Aromă
Starea stocului
Preț
Marca
Vârsta
După mărime
O caracteristică specială
PENTRU CÂINIPENTRU PISICI
Aromă
Filtrare și sortare
Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

La ce să fii atent la terraristică?

Când vrei să ții o reptilă în captivitate, există o mulțime de lucruri pe care trebuie să le supraveghezi pentru a te asigura că prietenul tău cu sânge rece se simte bine.

Cel mai important lucru este să aflați dimensiunea finală a reptilei și să aveți un terariu de dimensiunea potrivită pentru ea. Pentru o broască țestoasă, de exemplu, dimensiunea țestoasei terestre ar trebui să fie de cel puțin. Pentru o broască țestoasă, se recomandă un terariu de 100 cm. În acest caz, asigurați-vă că verificați caracteristicile habitatului natural al animalului. Cum primește apă, care sunt cerințele sale de macro și microclimat. De asemenea, trebuie să țineți cont și de stilul său de viață (activitate, obiceiuri). Toate acestea trebuie luate în considerare atunci când îi proiectați habitatul și produsele trebuie selectate în consecință.

Cum doriți să țineți sub control microbiota și microbiota?

Deși cuștile de sârmă sunt folosite pentru reptile, nu le recomandăm. Nu pot fi menținute calde fără a încălzi încăperea, nu rețin căldura în mod corespunzător, iar sârma poate fi periculoasă pentru ele. Așadar, uitați-vă la alte produse.

>.

Terariile ideale sunt concepute pentru păstrarea sigură a reptilelor la domiciliu. Astfel, nu trebuie să vă faceți griji că reptilele vor scăpa, dar au totuși acces la un flux de aer adecvat. Acestea pot fi umplute atât cu apă, cât și cu nisip.

.

Iată câteva produse care sunt echipamente esențiale pentru terarii, indiferent de specia de reptile pe care o alegeți: încălzitoare, ascunzișuri, hrănitori, adăpători. În plus, în funcție de nevoile speciei, veți găsi o mare varietate de produse pe pagina de reptile din magazinul online. Toate acestea contribuie la transformarea terariului dvs. într-un cămin pentru reptila dvs.

.

Câteva specii se dezvoltă bine în copaci, pentru ele este important să se asigure ramuri stabile și au nevoie de un terariu mai înalt.

.

Alte specii au nevoie de o suprafață mare de apă în care să înoate, fiind importantă și pentru termoreglare și hrănire.

.

Și altor specii le place să se ascundă sub pietre terestre.

.

Pe pagina magazinului online Petfusion, veți găsi toate produsele de care aveți nevoie pentru diferitele rase. Nu trebuie să răscoliți străzile Budapestei pentru diferite produse pentru reptile, ci doar să vizitați Petfusion. Toate terariile noastre și unele produse conexe sunt supuse unor condiții speciale de livrare. Așadar, dacă cumpărați de la noi, după ce plasați comanda, veți primi un e-mail în care vom discuta despre informațiile de livrare pentru produsul dvs. de terariu.

.

Comunitatea Petfusion

Ești și tu mândru de micuțul tău?

Arată-ne!

Nu sunt favorite încărcate


Vizualizează toate animalele de companie

Petguru logo