Mâncare câini

Dacă e vorba de mâncare pentru câini, e Petfusion!

Filtrare și sortare
Starea stocului
Preț
Marca
Vârsta
După mărime
O caracteristică specială
PENTRU CÂINIPENTRU PISICI
Aromă
Starea stocului
Preț
Marca
Vârsta
După mărime
O caracteristică specială
PENTRU CÂINIPENTRU PISICI
Aromă
Filtrare și sortare
1237 produs 1/69 latură
 • 0
SullerZ ECO Adult Lamb Medium Hrană pentru câini
18kg - 36kg
 • În stoc
172,06 lei - 331,80 lei

Dacă e vorba de mâncare pentru câini, e Petfusion!

Când un animal de companie cu patru picioare intră în casă, cu siguranță că prima și aproape cea mai importantă decizie care trebuie luată este ce să i se pună în burtică drept hrană.

.

Cum se spune la noi, ești ceea ce mănânci. Așa că face o mare diferență ce calitate de hrană îi dai micului tău prieten. Și fie că vorbim de un cățeluș sau de o oaie mai bătrână adoptată, bineînțeles.

.

O hrană de proastă calitate nu va asigura o creștere corespunzătoare, un sistem imunitar, un adult sănătos și o bătrânețe fericită. Deoarece compoziția lor nu le susține suficient organismul.

.

Ce găsiți în această categorie?

.

Hrană uscată premium pentru câini

>

Alimentație uscată premium pentru câini

Alimentație uscată premium pentru câini

Gama Petfusion este plină de mărci de hrană pentru câini care pot asigura că sănătatea amicului tău orb va fi în vârf.

.

Puteți alege dintr-o gamă de mărci de hrană premium pentru câini la Petfusion, cum ar fi Brit Care, Josera, Eukanuba și Royal Canin.

.

Dar puteți găsi pe site-ul nostru și mărci de hrană pentru câini pe care sigur le-ați văzut pe rafturile magazinelor, cum ar fi Pedigree.

.

Alimente de care știm că nu ne putem sătura niciodată

>

Alimente de care știm că nu ne putem sătura niciodată.

Sus rafturile noastre virtuale prezintă, de asemenea, o selecție remarcabilă de portofele de recompensă. Puteți alege dintr-o varietate de gustări naturale, gustări de antrenament sau chiar gustări de recompensă hipoalergenice. La urma urmei, știm că fiecare câine este diferit, motiv pentru care avem atât de multe tipuri diferite.

.

Delicii delicioase pentru câini pentru câini pretențioși

>

.

Și dacă cățelul dvs. nu este un fan al hranei uscate sau dacă doriți doar să-i condimentați masa ocazional, verificați produsele noastre conservate. Aici veți găsi, de asemenea, hrană conservată la prețuri rezonabile în pachete mari, precum și hrană conservată de calitate cu un conținut foarte ridicat de carne, cum ar fi hrana conservată Carnilove.

.

Alte alimente pentru câini pentru animale de companie sensibile

>

.

Aici am condensat alimentele pentru câini care trebuie să îndeplinească niște criterii speciale. De exemplu, fără gluten, fără pui, alimente medicale.
. Astfel, puteți găsi cele mai bune tratamente pentru cățelul dumneavoastră cu nevoi specifice!

.

Produsele noastre sunt, de asemenea, listate mai sus, sau folosiți filtrele pentru a găsi mană cerească pentru cățelușul dvs. și apoi lăsați-l să dea din coadă de încântare!

.

Comunitatea Petfusion

Ești și tu mândru de micuțul tău?

Arată-ne!

Nu sunt favorite încărcate


Vizualizează toate animalele de companie

Alegerea hranei și a tratamentelor potrivite pentru câini nu este o misiune de nebun

Pierdut la magazinul de hrană pentru animale de companie? Nu mai vedeți lemnul pentru copaci? Vă întrebați dacă ați ales mâncarea/recompensă potrivită?

.

Atunci Petfusion vă poate ajuta!

.

Sunt sigur că ați făcut în viața dumneavoastră greșeala de a cumpăra un produs pe care l-ați văzut la televizor/auzit la radio etc. și care nu v-a oferit performanța sau plăcerea pe care o așteptați.

.

Puteți face aceeași greșeală și cu mâncarea pentru câini. La urma urmei, în multe cazuri, produsele de slabă calitate sunt intens mediatizate, în timp ce conținutul acestor formule de hrană pentru animale de companie nu este cu adevărat adecvat.

.

În cele mai multe cazuri, carnea este văzută doar ca un "produs secundar de origine animală" în aceste alimente, care nu sunt nici pe departe la fel de bogate în calitate, vitamine, etc. ca și cum ar fi fost făcute cu ingrediente de calitate.

În plus, alimentele ieftine pentru câini, cu mai multe cereale, sunt în mare parte pline de cereale și conțin puținele proteine animale care există. Iar câinii sunt de fapt carnivori, iar majoritatea au nevoie de carne și proteine de origine animală.

.

Desigur că pot digera unele cereale și legume/fructe, deoarece nu mai sunt lupi, dar acestea nu ar trebui să reprezinte majoritatea dietei lor.

.

Niciun produs chimic ca și coloranți nu-și are absolut deloc locul în burtica cățelușului tău!

.

Atunci la ce ar trebui să fiți atenți atunci când căutați o hrană premium pentru câini sau un yummy yummy pentru animalul dumneavoastră de companie?

 • Dacă portofelul vă permite, alegeți o hrană care are ingredientele de origine animală enumerate pe primul loc. Chiar mai bine dacă nu este vorba de un produs secundar, ci de carne adevărată proaspătă sau uscată.
  .
 • Dacă animalul dvs. de companie nu este sensibil la gluten, este în regulă dacă acesta reprezintă câteva procente din ingrediente. Cu toate acestea, alimentele super-premium nu numai că nu au cereale care conțin gluten, dar nu mai au nici măcar pseudo-cereale sau cartofi în mâncare! Așadar, dacă vedeți un ingredient precum linte sau mazăre galbenă lângă carne și nu există porumb, etc., puteți fi siguri că aveți în față o hrană de super înaltă calitate.
  .
  .
 • Nu există soia, porumb OMG coloranți/ arome/conservanți în hrana pentru animale
 • .

După ce am făcut toate acestea, la ce altceva ar trebui să fiu atent?

.

 • Întotdeauna alegeți o hrană/ gustare de recompensă/conserve care să fie potrivită pentru vârsta și nivelul de activitate al cățelului dumneavoastră. Astfel, un câine mai în vârstă, mai puțin activ, nu ar trebui să cumpere o hrană pentru juniori, chiar dacă "nu-i place mâncarea cu ochi mari". Acest lucru se datorează faptului că compoziția hranei poate fi dăunătoare pentru sănătatea animalului dumneavoastră de companie.
  .
  .
 • Alegeți întotdeauna dimensiunea corectă a grăuntelui/prizei de mușcătură pentru a evita riscul apariției spumei/cheltuielii. De asemenea, chiar dacă nu face spumă, o dimensiune mai mare a boabelor este importantă. Acest lucru va forța cățelul să mestece, ajutând la îndepărtarea tartrului și la menținerea mușchilor de mestecat.
  .
 • Dă-i cantitatea potrivită de hrană conservată și ai grijă la iute!
  . Mâncarea de recompensă contează ca și calorii suplimentare! Supravegheați greutatea câinelui, deoarece excesul de greutate poate cauza probleme medicale suplimentare!
 • .

Sperăm că v-am ajutat să găsiți cea mai bună momeală pentru burtică pentru animalul dvs. de companie din gama largă de la Petfusion.

.

Dar dacă încă vă simțiți pierduți, nu ezitați să ne contactați la serviciul clienți și vă vom ajuta să găsiți cea mai bună marcă și cel mai bun tip de hrană pentru câini!

.

Petguru logo