Akvárium növénytáp

Hrană pentru plante pentru acvarii pentru o vegetație luxuriantă

Filtrare și sortare
Starea stocului
Preț
Marca
Vârsta
După mărime
O caracteristică specială
PENTRU CÂINIPENTRU PISICI
Aromă
Starea stocului
Preț
Marca
Vârsta
După mărime
O caracteristică specială
PENTRU CÂINIPENTRU PISICI
Aromă
Filtrare și sortare
Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Hrană pentru plante pentru acvarii pentru o vegetație luxuriantă

 

Alimentul pentru plante de acvariu este o formulă specială care se prezintă sub două forme. Poate fi hrană pentru plante de acvariu sub formă de tablete, care se plasează lângă rădăcină, sau hrană lichidă pentru plante de acvariu, care se adaugă în apa acvariului zilnic/săptămânal.

Pentru versiunile lichide, se recomandă utilizarea unei seringi sau a unei pompe speciale de dozare a hranei pentru plante de acvariu, pentru a ușura munca proprietarului atent al acvariului în timpul zilei.

.

Fertilizatorii folosiți pentru plantele de apartament sau pentru plantele de exterior nu sunt recomandați pentru acvariu, deoarece pot conține azot sau fosfor în exces și pot provoca acumularea de alge în acvariu. În schimb, toate alimentele pentru plante disponibile la Petfusion sunt concepute pentru acvarii.

.

Pentru crescătorii de pești începători sau pentru cei care administrează un acvariu cu un nivel tehnologic redus, recomandăm hrana cu microelemente Tetra, hrana cu microelemente JBl sau hrana completă pentru plante sub formă de tablete. Pentru cei care au o junglă ceva mai mare, nutrețurile TF vor fi alegerea perfectă, deoarece pot fi combinate în macro (azot fosfor potasiu) și micro nutrețuri (cupru, molibden fier etc.).

Pentru cei mai serioși cultivatori de plante și, eventual, proprietarii de acvarii de înaltă tehnologie, alimentele lichide pentru plante fabricate în casă de Easy life și Green aqua sunt marile favorite.

.

Comunitatea Petfusion

Ești și tu mândru de micuțul tău?

Arată-ne!

Nu sunt favorite încărcate


Vizualizează toate animalele de companie

Petguru logo