Ham pisica

Ham pentru pisici - Pisicile se pot bucura de o plimbare împreună!

Filtrare și sortare
Starea stocului
Preț
Marca
Vârsta
Starea stocului
Preț
Marca
Vârsta
Filtrare și sortare
18 produs 01/01. latură

Ham pentru pisici - Pisicile se pot bucura de o plimbare împreună!

Da, vezi, dragă iubitorule de pisici, există așa ceva. La urma urmei, există mulți proprietari de pisici care doresc să le ofere animalelor lor de companie care miaună bucuria de a ieși în aer liber, în timp ce stau cu ochii pe ele. Pentru că, să recunoaștem, din când în când, sau chiar zilnic, o pisică are nevoie să fie stimulată de mediul înconjurător.

În acest sezon, pisicile de interior neatente pot avea cu ușurință accidente fatale în aer liber. Gândiți-vă doar la mașini, câini sau chiar la colegii de rasă mai combativi. Cu toate acestea, dacă nu doriți să îi refuzați pisicii dumneavoastră de interior plăcerile de afară, un ham pentru pisici este pentru dumneavoastră.

.

Cu siguranța unui dispozitiv de mers pe jos, pisica dvs. poate explora în liniște animalele sălbatice din zonă. Hamul sigur pentru pisici fixează corpul pisicii în așa fel încât este dificil pentru pisică să scape. De exemplu, este mult mai ușor să iasă din zgardă dacă se sperie brusc sau vrea să fugă spre ceva. De aceea, nici nu merită să te apuci să faci un ham pentru pisici acasă!

.

Așa că, dacă vrei totuși să intri în misterul plimbării pisicii tale, un ham pentru pisici este instrumentul potrivit pentru tine. Oferim hamuri simple, care pot fi atașate cu două curele, precum și hamuri care acoperă tot pieptul pisicii tale. Așadar, a pune un ham pentru pisici este o joacă de copii. Și, bineînțeles, în diferite mărimi și modele.

.

Cu perseverență și multe tratamente, vă puteți obișnui amicul felin cu utilizarea unui ham în scurt timp. Bineînțeles, ca orice altceva, merită să îți pui cățelul pisoiului tău la treabă din timp. Mai întâi în confortul casei, apoi în confortul curții.

.

Comunitatea Petfusion

Ești și tu mândru de micuțul tău?

Arată-ne!

Nu sunt favorite încărcate


Vizualizează toate animalele de companie

Cel mai bun prieten al pisicii care dă târcoale - Hamul pentru pisici

Alegeți din gama noastră de produse de hamuri pentru pisici. Iar dacă sunteți blocat pentru echipament, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți. Personalul nostru de specialitate vă va ajuta cu tot ce aveți nevoie.

.

Când aveți deja o zgardă antipurici la pisica dvs., majoritatea proprietarilor nu doresc să pună o altă zgardă pisicii lor doar pentru că este timpul pentru o plimbare. Acesta este momentul în care o zgardă securizată pentru pisici este utilă.

.

Utilizarea unui ham pentru pisici poate fi învățată rapid. Pe majoritatea pisicilor le blochează în primele minute, dar apoi își dau seama cât de multă libertate le oferă, așa că nu se mai supără după un timp. Cu lesa cu ham pentru pisoi, vă puteți lua pisicuța chiar și în drumeții.

.

Harna pentru pisoi poate fi scurtă, dacă doriți să vă țineți tabietul aproape de dumneavoastră, pentru ca acesta să nu se poată urca într-un copac, de exemplu. Cu toate acestea, dacă mergeți în câmp deschis, nu ezitați să alegeți una mai lungă pentru a-i oferi mai mult spațiu pentru a se bucura de pisică.

.

La Petfusion, veți găsi și hamuri pentru pisici cățeluși, piese de hamuri pentru pisoi, astfel încât să o obișnuiți de la început cu senzația de a avea ceva pe ea. Iar mai târziu, puteți obține porazonul pentru pisici.

>.

Ce este un ham bun pentru pisici?

>

Ce este un ham bun pentru pisici?

Un ham bun pentru pisici este fabricat din material respirabil sau dintr-un alt material ușor. Prețul unui ham pentru pisici va depinde, bineînțeles, de moda acestuia. Cele mai simple tipuri sunt disponibile pentru doar 1-2 mii de forinți.

>.

Harnașele și lesele pentru pisici sunt adesea disponibile într-un set pentru confortul proprietarului. Cu toate acestea, dacă doriți o lesă mai lungă pentru pisici, va trebui adesea să căutați în secțiunea pentru câini. Acest lucru se datorează faptului că hamurile și lesele pentru pisici au, de obicei, o lungime de numai aproximativ 1-1,5 metri. Dar variantele pentru câini pot avea o lungime de până la 5 metri.

>.

Utilizarea unei lese pentru pisici nu este, prin urmare, complicată, deoarece conexiunea dintre lesa pentru pisici și hamul pentru pisici este clar dată. Trebuie doar să o conectați și hamul poate fi folosit pentru pisici la fel de bine ca și pentru căței!

.

Ai vrea să încerci beneficiile hamului pentru pisici pe propria pisică? Nu vă speriați dacă va dura o săptămână sau două până când utilizarea hamului pentru pisici va deveni o rutină în viața dumneavoastră. În timp, veți putea face super ieșiri împreună!

.

Petguru logo