Nyúlketrec

O super cușcă pentru iepuri este cheia unei vieți fericite pentru iepurași!

Filtrare și sortare
Starea stocului
Preț
Marca
Vârsta
După mărime
O caracteristică specială
PENTRU CÂINIPENTRU PISICI
Aromă
Starea stocului
Preț
Marca
Vârsta
După mărime
O caracteristică specială
PENTRU CÂINIPENTRU PISICI
Aromă
Filtrare și sortare
Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

O super cușcă pentru iepuri este cheia unei vieți fericite pentru iepurași!

Vrei să fii noul proprietar de iepuraș? Bine. Atunci cel mai important lucru pe care va trebui să îl faci, în afară de a obține densitatea potrivită pentru iepuri și cantitatea potrivită de fân pentru acest sector, este să alegi o cușcă pentru iepuri cu adevărat super.

>

Primul lucru pe care trebuie să îl știi este că un iepure are nevoie de mult spațiu pe care să îl numească casă. De aceea, printre numeroasele cuști pentru iepuri de vânzare, fiți atenți la dimensiuni. La urma urmei, un iepure pitic are nevoie de o cușcă de cel puțin un metru lungime, iar un iepuraș de cel puțin un metru și jumătate. Așadar, nu căutați doar o cușcă de iepuri ieftină, ci și dimensiunea cuștii. Una dintre preferatele noastre este cușca pentru iepuri FERPLAST RABBIT 100.

>.

În cele mai multe cazuri, mișcarea în confortul unei cuști de iepuri nu este suficientă pentru un iepuraș. Așadar, vă rugăm ca, odată ce v-ați obișnuit cu iepurașul, să-l lăsați să iasă din adăpostul cuștii sale pentru cel puțin o oră în fiecare zi. Lăsați-l să-și întindă puțin lăbuțele de iepuraș. Iar când va ieși afară, se poate întoarce să se relaxeze în confortul cuștii iepurașului.

Călăuză de iepure.

Dacă doriți să vă păstrați iepurele sau iepurașii într-un confort suplimentar, consultați gama noastră de cuști pentru iepurași cu pat supraetajat de vânzare. Într-o astfel de casă pentru iepurași, prietenul tău cu urechi de iepuraș se poate simți cu adevărat luxos.

>

Petfusion se gândește și la iepurașii tăi de afară! Dacă o cușcă pentru iepuri în aer liber este visul tău, te putem ajuta. Aceste cuști mari pot găzdui confortabil mai mulți iepuri. La adăpost de vânt și îngheț, o cușcă pentru iepuri ridicată garantează o viață fericită pentru iepurași.

.

Vă rugăm să consultați postarea noastră anterioară despre iepurașul UGRIBUGRI MOZGORU pentru o privire mai atentă la iepurași! Dacă aveți întrebări legate de animalul dvs. de companie, contactați-ne la serviciul nostru pentru clienți! Alătură-te comunității Petfusion și prezintă-ne animalul tău de companie!

>

Comunitatea Petfusion

Ești și tu mândru de micuțul tău?

Arată-ne!

Nu sunt favorite încărcate


Vizualizează toate animalele de companie

Petguru logo