Itató

Alegerea băutorului - Setea este un lucru puternic

Filtrare și sortare
Starea stocului
Preț
Marca
Vârsta
După mărime
O caracteristică specială
PENTRU CÂINIPENTRU PISICI
Aromă
Starea stocului
Preț
Marca
Vârsta
După mărime
O caracteristică specială
PENTRU CÂINIPENTRU PISICI
Aromă
Filtrare și sortare
Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Alegerea băutorului - Setea este un lucru puternic

Pentru micile noastre animale de companie rozătoare, există multe tipuri de echipamente care trebuie cumpărate înainte ca acestea să ajungă în casa dumneavoastră. În primul rând, au nevoie de o cușcă super spațioasă, așternut și mâncare. Desigur, fânul este principala lor hrană pentru majoritatea dintre ele, așa că o grilă de fân va fi un element indispensabil în cușcă. De asemenea, bineînțeles, au nevoie de un castron ceramic greu pentru propria hrană, pe care nu o pot stoarce cu covrigii lor moi și dulci.

.

Cu toate acestea, oricine a văzut vreodată un iepuraș sau un porcușor de Guineea zburdând fericit știe că sunt adevărați micuți tancuri. Cu siguranță nu vă veți plictisi de ei!

.

Coșul pentru iepuri trebuie să fie făcut pe măsura iepurașului. Pentru iepurii pitici, ar trebui să fie mai plat decât pentru rasele mai mari. Același lucru este valabil și pentru jupân. Cei mai mulți oameni preferă tipul tradițional cu bilă, deoarece aceasta trebuie montată pe partea laterală a cuștii sau pe perete și nu poate fi dislocată de micul iepuraș.

.

Aceeași soluție este disponibilă și pentru hamsteri și porcușori de Guineea, singura diferență fiind că au o capacitate mai mică pentru a se adapta nevoilor lor de apă.

Și dacă micuțul dvs. prieten rozător nu este obișnuit cu un adăpător cu bilă, ar trebui să alegeți ca adăpător și un bol ceramic. Din fericire, există câteva boluri foarte drăguțe din care poți alege, așa că asigură-te că te decizi! Băutor pentru hamster, pentru iepure, pentru cobai? Le găsești pe toate la Petfusion!

.

Comunitatea Petfusion

Ești și tu mândru de micuțul tău?

Arată-ne!

Nu sunt favorite încărcate


Vizualizează toate animalele de companie

Petguru logo