Litieră pisici acoperita, litieră cu capac

Toaletă pentru pisici și litieră pentru pisici de la Petfusion

Filtrare și sortare
Starea stocului
Preț
Marca
Starea stocului
Preț
Marca
Filtrare și sortare
15 produs 01/01. latură
  • 0
Hagen Catit WC
- - -
  • Epuizat
184,52 lei - 184,52 lei
  • 0
Trixie Delio pisoi WC
- - -
  • Epuizat
76,31 lei - 76,31 lei
  • 0
#ERROR!
-
  • Epuizat
130,87 lei
  • 0
Trixie WC Vico fedeles
- - -
  • Epuizat
91,47 lei - 91,47 lei
  • 0
Trixie WC Vico fedeles 40x40x56 cm,
- - -
  • Epuizat
130,87 lei - 130,87 lei

Toaletă pentru pisici și litieră pentru pisici de la Petfusion

Când sosește o pisică mică sau chiar mare, o piesă esențială de echipament este un dispozitiv în care pisica își poate îndeplini confortabil comisioanele de alergare sau solide. Pentru această activitate, cel mai bun și poate singurul echipament potrivit este o litieră de plastic pentru pisici. De aici, depinde de pisică și de gustul proprietarului dacă o cutie de nisip pentru pisici deschisă sau acoperită cu pereți înalți și cu capac este toaleta ideală pentru pisici. În unele locuințe, un design special de colț cu o litieră cu margine detașabilă pentru pisici poate fi, de asemenea, util. Dimensiunile sale reduse o fac potrivită pentru casele mai mici.

.

Există încă un lucru de care trebuie să țineți cont înainte de design, dragă proprietar de litieră pentru pisici. Și acesta este dimensiunea ideală a litierei pentru pisici. Așadar, vă îndemnăm să achiziționați o cutie de gunoi pentru pisici care este suficient de mare pentru ca pisica dvs. să se poată întoarce confortabil în ea și are chiar suficient spațiu pentru zgârieturi. Toate tăvile pentru litieră pe care le avem sunt ușor de curățat. Acest lucru face ca curățarea tăvii pentru litieră pentru pisici să fie floare la ureche.

.

După ce v-ați procurat elementele esențiale pentru proviziile pentru pisica dumneavoastră, vă vom ajuta puțin cu privire la locul unde va fi cea mai bună locație pentru litiera pentru pisică în casa dumneavoastră. Pisicuțele sunt animale notorii și pretențioase. De aceea, nu-i place când litiera este aproape de castronul său sau de zona de dormit. De asemenea, nu-i place să-și facă nevoile în locuri zgomotoase sau în public. Așadar, încercați să plasați litiera într-un loc liniștit și ușor accesibil din casă. Ah, și ca acest loc să fie întotdeauna complet deschis pentru pisicuța ta. La urma urmei, nu îi va fi ușor să-și facă nevoile în fiecare zi într-un spațiu închis.

.

Și de acum înainte, tot ce va trebui să faceți este să păstrați tava de gunoi sau zona acoperită a litierei curată în permanență. Cu alte cuvinte, după fiecare lucru mic sau mare, îndepărtați produsul final care este sursa mirosului neplăcut din litiera pisicii. Pentru că, așa cum am menționat mai devreme, pisicile sunt animale pretențioase. Și nu suportă nu doar zgomotele, ci și mirosurile. Așa că vor face pipi sau caca doar în litiera curată.

.

Comunitatea Petfusion

Ești și tu mândru de micuțul tău?

Arată-ne!

Nu sunt favorite încărcate


Vizualizează toate animalele de companie

Pentru că într-adevăr contează unde cade pisica - Coș de gunoi pentru pisici de la Petfusion

Alegeți din gama noastră de toalete pentru pisici. Iar dacă vă pierdeți la coadă sau dacă aveți întrebări despre prietenul dvs. de pisică, nu ezitați! Vă vom ajuta să găsiți cu ușurință litiera pentru pisici potrivită pentru dvs. Contactați-ne prin intermediul serviciului nostru de relații cu clienții, telefonic, prin e-mail sau prin mesaj pe facebook!

.

Petguru logo