Kiegészítő eledelek

Filtrare și sortare
Starea stocului
Preț
Marca
Vârsta
După mărime
O caracteristică specială
PENTRU CÂINIPENTRU PISICI
Aromă
Starea stocului
Preț
Marca
Vârsta
După mărime
O caracteristică specială
PENTRU CÂINIPENTRU PISICI
Aromă
Filtrare și sortare
Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Toate acestea sunt preparate delicioase care oferă o experiență de mestecat pentru dentiție.

>.

Alimentul complementar perfect contribuie la o dietă variată. Susține un aport adecvat de vitamine și minerale și oferă o experiență de mestecat de lungă durată pentru animal. Aceasta contribuie la suptul dinților.

.

Un control regulat al dinților rozătoarelor este mai important decât în cazul câinilor și pisicilor, deoarece acestea se află într-o stare de creștere constantă. În cazul unei creșteri excesive extreme, aceștia își pot provoca răni grave și pot face mult mai dificilă hrănirea.

.

Gama Petfusion include atât produse de dentiție naturale, cât și aromate. Multe dintre produsele noastre sunt fabricate din ingrediente naturale pentru a vă asigura că animalul dvs. de companie primește doar cea mai bună calitate. Toate acestea sunt produse pe care animalul dvs. de companie le poate mânca. Ele nu conțin substanțe care ar putea fi dăunătoare pentru ei.

.

Și dacă dinții animalului dvs. de companie nu se uzează corespunzător chiar și cu hrana suplimentară, consultați imediat un medic veterinar. Acest lucru va împiedica animalul să sufere dureri mai grave.

.

Comunitatea Petfusion

Ești și tu mândru de micuțul tău?

Arată-ne!

Nu sunt favorite încărcate


Vizualizează toate animalele de companie

Petguru logo