Terrárium lámpa

Filtrare și sortare
Starea stocului
Preț
Marca
Vârsta
După mărime
O caracteristică specială
PENTRU CÂINIPENTRU PISICI
Aromă
Starea stocului
Preț
Marca
Vârsta
După mărime
O caracteristică specială
PENTRU CÂINIPENTRU PISICI
Aromă
Filtrare și sortare
Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

De asemenea, ar trebui prevăzută o lampă UV pentru speciile care trăiesc noaptea.

.

Când alegeți iluminatul, ar trebui să încercați să imitați pe cât posibil lumina naturală. Acest lucru este important din cauza efectelor fiziologice ale luminii.

.

Există două opțiuni atunci când alegeți iluminatul pentru terariul dumneavoastră:

.

În primul caz, lumina UVA și UVB sunt conținute într-un singur tub fluorescent. În plus, este necesară și o lampă de căldură pentru a oferi posibilitatea de a face baie de soare. Aceste lămpi trebuie să fie plasate într-un soclu de porțelan.

.

În celălalt caz, lumina vizibilă UVB și UVA sunt combinate separat. Și pe lângă aceasta, încălzitorul.

.

O gazdă atentă va asigura o radiație UVB adecvată, care este importantă din cauza nevoii de vitamina D. Aceasta contribuie la absorbția corectă a calciului din alimentație. Iar UVA este importantă pentru ritmul lor de viață. După cum s-a menționat mai sus, există lămpi care pot emite ambele raze UV.

.

Acestea trebuie să fie înlocuite anual pentru a se asigura că se emite spectrul corect.
. Pentru animalele mici, iluminatul compact de terariu este suficient, pentru animalele mai mari se recomandă versiunile mai lungi T5, T8.

.

Când se plasează animalul, trebuie să se aibă grijă ca acesta să nu aibă acces la terariu, dar să îndeplinească în continuare toate funcțiile acestuia. Acest lucru înseamnă că ar trebui să fie plasat la înălțimea indicată pe cutia arzătorului. Luminile mai puternice trebuie plasate mai sus și cele mai slabe mai jos pentru a obține efectul dorit.

.

Luminațiile menționate mai sus sunt lumini de zi, care ar trebui să funcționeze în medie 7-10 ore. În plus, există și lumini de noapte (culori albăstrui sau infraroșii). Acestea sunt adaptate la ritmul de viață al animalelor și nu le deranjează. Din nou, acest lucru contribuie la sentimentul unui mediu natural.

În gama de produse a magazinului online Petfusion veți găsi, de asemenea, o gamă largă de corpuri de iluminat, becuri și tuburi fluorescente.

.

Comunitatea Petfusion

Ești și tu mândru de micuțul tău?

Arată-ne!

Nu sunt favorite încărcate


Vizualizează toate animalele de companie

Petguru logo