Hörcsög eledel

Filtrare și sortare
Starea stocului
Preț
Marca
Vârsta
După mărime
O caracteristică specială
PENTRU CÂINIPENTRU PISICI
Aromă
Starea stocului
Preț
Marca
Vârsta
După mărime
O caracteristică specială
PENTRU CÂINIPENTRU PISICI
Aromă
Filtrare și sortare
Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Herbarele nu au viață lungă. Dar puteți prelungi această perioadă minunată petrecută împreună, oferindu-le o alimentație de calitate, bogată în vitamine și minerale. Este important să nu aveți o dietă monotonă pentru hamsteri, dar trebuie să fiți atenți la anumite alimente.

.

Celebrele legume K care balonează, cum ar fi varza, germenii etc. nu sunt recomandate ca hrană suplimentară nici pentru ei. Hamsterii sunt în mare parte mâncători de semințe, așa că o făină de semințe sau o hrană granulată bine formulată va fi alegerea perfectă pentru ei.

.

În afară de semințe, însă, va trebui să le oferiți hamsterilor dvs. și proteine animale de 1-2 ori pe săptămână. Asta, bineînțeles, dacă nu le cumpărați o dietă completă. Aceasta poate fi o bucată de brânză, brânză de vaci, carne sau chiar o lăcustă musculoasă pe care ați vânat-o de pe pajiște. Atenție însă la fructe, pentru că și diabetul poate fi periculos pentru ei.

Dacă vă faceți griji că nu veți reuși să-i asigurați o dietă corectă, alegeți dintre alimentele super-premium de la Petfusion. Astfel, ai garanția că vei obține toți nutrienții esențiali de care are nevoie micuțul tău pescar de noapte!

.

Comunitatea Petfusion

Ești și tu mândru de micuțul tău?

Arată-ne!

Nu sunt favorite încărcate


Vizualizează toate animalele de companie

Petguru logo