Vadászgörény ketrec

Filtrare și sortare
Starea stocului
Preț
Marca
Vârsta
După mărime
O caracteristică specială
PENTRU CÂINIPENTRU PISICI
Aromă
Starea stocului
Preț
Marca
Vârsta
După mărime
O caracteristică specială
PENTRU CÂINIPENTRU PISICI
Aromă
Filtrare și sortare
Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

La Petfusion, știm că există puține animale mai amuzante decât dihorul. Sunt niște bombe de energie incredibile, capabili să facă pe clovnul aproape toată ziua și să se joace cu companionii lor, explorând terenul. Totul sub supraveghere, bineînțeles, deoarece pot mesteca lucruri care le sunt dăunătoare.

.

Toate animalele de la grădina zoologică au nevoie de o incintă sigură în care stăpânii lor să le poată pune. Aceasta nu este nimic mai puțin decât o super cușcă pentru dihoriți. Este locul în care își petrec timpul de odihnă și de hrănire, așa că este important să avem și aici un spațiu relativ mare pentru ei.

.

La Petfusion, veți găsi cele mai bune cuști pentru dihoriți de la JK și Savic, nu mai este nevoie să răsfoiți anunțurile de vânzare de cuști pentru dihoriți de pe web.

.

Furnicilele de furiș au fost cândva un animal de companie foarte popular, în ciuda mirosului lor uneori puternic. Aceștia sunt disponibili într-o varietate de culori, cum ar fi dihorul simplu sau albinos, care au fost cândva foarte populare. Prețul unui dihor depinde de culoare și de vârstă. Dar un lucru este sigur: îi puteți iubi pe toți!

.

Comunitatea Petfusion

Ești și tu mândru de micuțul tău?

Arată-ne!

Nu sunt favorite încărcate


Vizualizează toate animalele de companie

Petguru logo