Brit Paté & Carne Puppy

70% pui și curcan.Hrană umedă completă pentru căței și câini tineri. Cu pateu și bucăți întregi de carne. Fără cereale, fără soia.

0 opinie
Alege dintre variante!
bucată

Descrierea produsului

Brit Paté & Meat Puppy este o hrana completa, umeda pentru catei, care contine bucati adevarate de carne si organe taiate in pateu.

Atât curcanul, cât și puiul oferă proteine ​​de înaltă calitate, care sunt esențiale pentru creșterea și dezvoltarea masei musculare la căței.

  • Bogăția organelor: Organele conservate sunt o sursă bogată de diferiți nutrienți, cum ar fi vitaminele B și fierul, care susțin vitalitatea și sănătatea câinelui tău.
  • Fără cereale, soia și OMG: produsul nostru nu conține cereale, soia și organisme modificate genetic, ceea ce îl face o alegere sigură și sănătoasă pentru câinele dvs., în special pentru cei care sunt sensibili la aceste ingrediente.
  • Opțiune de hrană suplimentară: hrana conservată pentru câini Brit Paté & Meat este o completare excelentă a hranei granulare pentru câini pentru a oferi câinelui tău hrană variată și gustoasă.

Acest lucru poate garanta că câinele dumneavoastră primește toți nutrienții importanți, oferind în același timp o masă gustoasă și variată.

Compoziție: 29% carne de pui, 21% curcan, 8% ficat de pui întreg, 12% inimă și plămâni, 28,5% bulion, 1% minerale, 0,5% ulei de somon.

Ingrediente analitice: proteină brută 11,5%, grăsime 8,0%, cenușă brută 6,0%, umiditate 75,0%, fibră brută 0,4%.

Petguru logo
Brit Paté & Carne Puppy
10,90 lei261,57 lei