Brit Mono Protein Beef

Conservă integrală hipoalergenică cu carne de vită.

0 opinie
Alege dintre variante!
bucată

Descrierea produsului

Carnea de vită Brit Mono Protein este o hrană umedă completă pentru câini. Rețeta sa simplă și pură conține un singur tip de sursă de proteine, carnea de vită, așa că poate fi o alegere ideală pentru câinii sensibili la hrană sau care au probleme digestive.

O singură sursă de proteine ​​facilitează filtrarea substanțelor alergene din dietă.

  • Carnea de vită este o carne musculară bine utilizată, care conține aminoacizi esențiali, vitamine B, zinc și fier. Acest lucru contribuie la performanța fizică, mentală și spirituală a câinilor, precum și la dezvoltarea și buna funcționare a sistemului lor imunitar.

Brit Mono Protein Beef conține bucăți adevărate de carne și un sos gustos, așa că chiar și cei mai pretențioși câini se vor bucura de el.

Produsul este ideal pentru câinii cu digestie sensibilă, hipersensibilitate sau intoleranță alimentară.

Conținutul său de carne de înaltă calitate și prelucrarea atentă garantează un gust și o aromă excelente. Folosit ca supliment, ajută la absorbția alimentelor și satisface nevoia de lichide, în timp ce textura unui pate fin asigură o digestie mai ușoară, mai ales câinilor mai în vârstă.

Hrana nu conține gluten, soia și OMG-uri, ceea ce o face o alegere sigură și sănătoasă pentru câinele dvs. Această soluție simplă, dar eficientă oferă o nutriție adecvată câinilor cu digestie sensibilă, excluzând în același timp alergenii.

Compoziție: 78% carne de vită (carne de vită, plămâni de vită, ficat de vită, inimă de vită, pulpă de vită), 21% suc de carne, 1% minerale.

Compoziție analitică: proteină brută 10,0%, grăsime 7,0%, cenușă brută 3,0%, umiditate 80,0%, fibră brută 0,3%.

 

Petguru logo
Brit Mono Protein Beef
11,16 lei267,88 lei