Platinum Adult Beef & Potato

Hrană semilichidă Platinum Adult Beef+Potatoes pentru câini adulți.

0 opinie
Alege dintre variante!
bucată

Descrierea produsului

Hrană uscată Platinum Beef and Potatoes este o hrană uscată de înaltă calitate, hipoalergenică, ideală pentru animalul dumneavoastră de companie care poate fi sensibil la carnea de pui sau la cereale.

Contenutul de 70% carne din hrană provine din carne de vită proaspătă, care este îmbunătățită de gustul delicios al cartofilor.

Sunt folosite numai ingrediente de calitate și ingrediente sănătoase pentru a vă asigura că animalul dvs. de companie este cât mai fericit în fiecare zi.

Delicatesele delicioase conțin toți nutrienții și mineralele esențiale de care câinele dumneavoastră are nevoie pentru o viață lungă și sănătoasă. Carnea proaspătă de vită este principala sursă de proteine, bogată în vitaminele B, fier și zinc, și oferă proteine de înaltă calitate, cu conținut scăzut de grăsimi. Conținutul ridicat de proteine contribuie la dezvoltarea optimă a mușchilor și la menținerea masei musculare.

Cartofii sunt o sursă excelentă de carbohidrați fără gluten, bogați în vitaminele A, B și C și o sursă semnificativă de potasiu. Acesta reduce riscul apariției pietrelor la rinichi și ajută la prevenirea osteoporozei.

Dieta include și alte bunătăți, cum ar fi o varietate de fructe și legume, care sunt bogate în vitamine și contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar al animalului dvs. de companie, prevenind îmbătrânirea prematură și asigurând protecția naturală a celulelor.

Hrana pentru câini Platinum Adult Beef+Potatoes este o hrană uscată completă, hipoalergenică, pentru câini adulți. Conține ingrediente fără pui și fără cereale, astfel încât animalele de companie cu stomacuri sensibile o pot consuma în siguranță.

Engrediente: Carne proaspătă de vită (70%), cartofi deshidratați (12%), mazăre uscată, linte uscată, pulpă de mere uscată, pește uscat, drojdie de bere uscată, ulei de somon, ulei de măsline presat la rece, extract de yucca, extract de midii cu cochilie verde, morcovi uscați, roșii uscate, gălbenele africane uscate, păpădie uscată, broccoli uscat, ceai verde uscat, mușețel uscat, oregano uscat, ciulin de lapte uscat, merișor uscat, alge marine uscate, clorură de potasiu

Compoziție analitică: Proteină brută: 24,0 %, grăsime brută: 16,0 %, cenușă brută: 7,0 %, fibre brute: 3,5 %, calciu: 1,5 %, fosfor: 0,8 %, umiditate (umiditate naturală): 19,0 %

Minutrienți pe kg: Compuși de oligoelemente sau oligoelemente: (3b104) sulfat feros (ll), heptahidrat: 75 mg, (3b201) iodură de potasiu: 3 mg, (E-4) sulfat de cupru (ll), pentahidrat: 19 mg, (3b503) sulfat de mangan (ll), monohidrat: 40 mg, (3b603) oxid de zinc: 50 mg, (3b607) chelat de zinc glicină hidrat: 100 mg, (E-8) selenit de sodiu: 0,4 mg.

Petguru logo
Platinum Adult Beef & Potato
58,24 lei312,03 lei