Hrană pentru câini Happy Dog NaturCroq Poultry & Rice

Hrană premium pentru câini cu carne de pasăre și orez ușor digerabil pentru câini adulți.

0 opinie
Alege dintre variante!
bucată

Descrierea produsului

Happy Dog NaturCroq Poultry & Rice este o hrană uscată gustoasă și completă pentru câinii adulți.

Happy Dog NaturCroq Poultry & Rice este o hrană uscată gustoasă și completă pentru câini adulți.

Păsările delicioase de curte și orezul formează o combinație excelentă care oferă o experiență nutritivă și delicioasă a gustului.

  • Alimentația conține 68% proteine animale, oferind o dietă echilibrată pentru câini cu un conținut moderat de grăsimi. Formula conține 23% proteine și 10% grăsimi.
  • Rețeta este suplimentată cu ierburi bavareze selecționate care oferă nutrienți suplimentari și efecte benefice.
  • Alimentația cu conținut scăzut de grăsimi este ușor de digerat, ceea ce o face o alegere ideală pentru câinii cu stomacuri sensibile.
  • Acizii grași valoroși omega-3 și omega-6, derivați din uleiurile de floarea-soarelui și de rapiță, ajută la menținerea pielii sănătoase și a unei blănuri strălucitoare pentru căței.
  • Happy Dog NaturCroq Poultry & Rice este produs sub un control strict al calității pentru a asigura o calitate ridicată și o nutriție optimă pentru câinii adulți.

Engrediente

Proteine de pasăre* (23%), făină de orez (16%), porumb integral, făină de porumb, orz integral, grăsime de pasăre, pulpă de sfeclă* (fără zahăr), hidrolizat de ficat, borhot de mere* (1,3%), ulei de floarea-soarelui (0,8%), seu de vită, drojdie*, clorură de potasiu, ulei de rapiță (0,2%), morcov*, clorură de sodiu, ovăz verde*, floarea-soarelui*, creson*, pătrunjel*, (total ierburi: 0,3%); *) uscate.

Ingrediente analitice:
Proteină brută 23,0%, grăsime brută 10,0%, fibre brute 2,0%, cenușă brută 5,5%, calciu 1,35%, fosfor 0,8%, sodiu 0,25%, potasiu 0,55%, magneziu 0,08%, acizi grași omega-6 2,2%, acizi grași omega-3 0,3%


Ce spun clienții

0
0 review-uri

Scrie-ți opinia!

Le-ai scos din cutie?

Împărtășește-ți experiențele și părerea ta despre produsele cu comunitatea Petguru! Ajută pe alți stăpâni să ia o decizie!

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.
Petguru logo
Hrană pentru câini Happy Dog NaturCroq Poultry & Rice
19,12 lei149,90 lei