Hrană pentru câini Eukanuba Mature & Senior Medium 15 kg

Eukanuba Mature & Senior Medium 15 kg hrană pentru câini de vârstă mijlocie și vârstnici.

0 opinie
Disponibil
256,64 lei
Preț unitar: 17 lei/kg
bucată

Descrierea produsului

Haina Eukanuba Mature & Senior Medium este o hrană uscată completă delicioasă pentru câini de talie medie în vârstă. Este o alegere ideală pentru câinii îmbătrâniți cu stomacuri sensibile cu vârsta de peste 7 ani.

Alimentele pentru câini Eukanuba conțin ingrediente selectate, de calitate și numai proteine de origine animală.

  • Eukanuba Mature & Senior Medium este o combinație delicioasă de arome de pui și curcan. Puiul ajută câinii să își mențină mușchii puternici, deoarece este bogat în proteine și aminoacizi foarte utilizabili. În plus, fiind o sursă naturală de condroitină, ajută la menținerea flexibilității articulațiilor și a cartilajelor sănătoase. Iar carnea de curcan este o sursă de proteine de înaltă calitate, cu conținut scăzut de grăsimi, ușor digerabilă și bogată în aminoacizi.
  • Hrana conține pulpă de sfeclă, care este bogată în fibre și are un efect pozitiv asupra digestiei animalelor. Prebioticele FOS promovează creșterea bacteriilor digestive pentru o digestie sănătoasă și reglează procesele metabolice. L-carnitina adăugată ajută la menținerea câinilor la o greutate corporală ideală.
  • Glucozamina și sulfatul de condroitină din Eukanuba Mature & Senior Medium susțin sănătatea articulațiilor, în timp ce nivelurile optime de calciu și fosfor sunt responsabile pentru sănătatea oaselor.
  • Sistemul de îngrijire dentară DentaDefense susține o igienă orală sănătoasă, reducând acumularea plăcii bacteriene și riscul apariției cariilor dentare.
  • Acizii grași Omega 6 și Omega 3 promovează o blană strălucitoare și o piele sănătoasă. Vitaminele, mineralele și antioxidanții susțin sistemul imunitar al cățelușilor dumneavoastră.

Ingrediente esențiale: Pui și curcan deshidratat: 29% pui: 17%; surse naturale de glucozamină și sulfat de condroitină, porumb, grâu, sorg, orz, grăsime animală, pulpă de sfeclă uscată 3,1%, proteine animale hidrolizate, ouă întregi uscate, drojdie de bere uscată, clorură de potasiu, fructo-oligozaharide 0,53%, clorură de sodiu, ulei de pește, hexametafosfat de sodiu, carbonat de calciu, semințe de in

Suplimente (/kg). Vitamine: Vitamina A: 40449IU/kg, Vitamina D₃: 1342IU/kg, Vitamina E: 225mg/kg, β-caroten: 25,5mg/kg, L-carnitină: 51,1mg
Oligoelemente: sulfat de cupru pentahidrat: 41mg/kg, iodură de potasiu: 3mg/kg, sulfat de fier monohidrat: 545mg/kg, sulfat de mangan monohidrat: 41mg/kg, oxid de zinc: 189mg/kg, oxid de mangan: 29mg

Ingrediente analitice: Proteine 27%, Grăsimi 12%, Acizi grași Omega-6 2,12%, Acizi grași Omega-3 0,28%, Cenușă brută 7,10%, Fibre brute 2,60%, Calciu 1,20%, Fosfor 1,0%

Petguru logo
Hrană pentru câini Eukanuba Mature & Senior Medium 15 kg
256,64 lei