Eukanuba Adult Lamb & Rice Hrană pentru câini de talie mare

Eukanuba Adult Lamb & Rice Large 12 kg hrană pentru câini de rase mari cu miel și orez.

0 opinie
Alege dintre variante!
bucată

Descrierea produsului

Eukanuba Adult Lamb & Rice Large este o hrană uscată gustoasă și completă pentru câini adulți de talie mare.Este ideală pentru câinii adulți cu greutatea de peste 25 kg și vârsta cuprinsă între 1-6 ani.

  • Carne de miel este o sursă de proteine de foarte bună calitate, conținând aproape toți aminoacizii esențiali. Este bogată în vitaminele B și minerale și este ușor de digerat, ajutând la menținerea unui sistem digestiv sănătos.
  • Carne de pui sunt o altă sursă de proteine din alimentație care ajută la menținerea unui fizic puternic și musculos la câini.
  • Carne de pui și de curcan din dietă conțin glucozamină și sulfat de condroitină, care susțin în mod natural sănătatea cartilajelor și a articulațiilor.
  • Pulpa de sfeclă din dietă este bogată în fibre, care ajută la digestie și este bună pentru sistemul digestiv al animalelor.
  • Prebioticele FOS promovează o digestie sănătoasă și ajută bacteriile benefice să se înmulțească în intestine. De asemenea, acestea reglează procesele metabolice.

Alimentul este alcătuit din particule alimentare speciale de formă hexagonală care promovează o igienă orală sănătoasă. Sistemul de îngrijire dentară DentaDefense reduce formarea plăcii și a tartrului și ajută la menținerea sănătății dinților.

Ingrediente: Pui și curcan deshidratat (sursă naturală de glucozamină și sulfat de condroitină), miel (14%), orez (14%), porumb, sorg, orz, ouă întregi uscate, pulpă de sfeclă uscată (2,6%), grăsime animală, proteine animale hidrolizate, clorură de potasiu, clorură de sodiu, hexametafosfat de sodiu, fructo-oligozaharide (0,26%), carbonat de calciu, ulei de pește

 

Petguru logo
Eukanuba Adult Lamb & Rice Hrană pentru câini de talie mare
245,50 lei