Animonda GranCarno Adult (vânat)

0 opinie
Alege dintre variante!
bucată

Descrierea produsului

Animonda GranCarno Adult conservă cu vânat este o hrană umedă de înaltă calitate pentru câini adulți. Acest produs este compus din ingrediente precum inimă, plămân, carne și ficat, care oferă proteine animale esențiale pentru animalul tău de companie.

Hrana umedă pentru câini ține cont de diferențele dintre diferitele rase de câini și nevoile acestora, încercând să imite tiparele naturale de alimentație ale câinilor.

Carnea de vânat, bogată în proteine și cu un conținut scăzut de grăsimi, este de asemenea bogată în aminoacizi. Avantajul conservelor Animonda este că nu conțin coloranți artificiali, arome sau conservanți. Ingredientele simple și naturale promovează o alimentație sănătoasă pentru animalele noastre de companie.

Produsul este, de asemenea, îmbogățit cu minerale esențiale și vitamine pentru a asigura un aport nutritiv adecvat pentru câini.

Această hrană are ca scop să satisfacă nevoile animalului tău de companie și, datorită ingredientelor proaspete de origine animală, devine o alegere atractivă pentru câinii adulți.

Ingrediente: 53% porc (inimă, ficat, plămân, carne), 29% bulion de vânat, 15% carne de vânat, minerale, ulei de șofrănel.

Compoziție analitică: Proteină: 10,5%, Grăsime: 5%, Fibră brută: 0,4%, Cenușă brută: 1,8%, Umiditate: 77%

Petguru logo
Animonda GranCarno Adult (vânat)
13,49 lei553,58 lei