Brit Care Mini Light și Sterilizat

Formulă hipoalergenică fără OMG pentru câini de talie mini, supraponderali sau sterilizați/castrați..

0 opinie
Alege dintre variante!
bucată

Descrierea produsului

Brit Care Mini Light and Sterilised este o hrană uscată gustoasă și completă, special formulată pentru câini adulți de talie mică supraponderali sau castrați.

Brit Care Mini Light and Sterilised este o hrană uscată gustoasă și completă, special concepută pentru câini adulți de talie mică supraponderali sau castrați.

Aprovizionează o nutriție echilibrată (26,0% proteine brute, 12,0% grăsimi) pentru cățeii supraponderali sau castrați și ajută la atingerea și menținerea greutății corporale optime.

Gama Brit Care Mini este special optimizată pentru nevoile câinilor de talie mică. Acestea sunt o hrană fără cereale, cu o formulă hipoalergenică, ideală pentru câinii cu stomacuri sensibile sau alergii alimentare.

  • În plus față de combinația delicioasă de arome de somon și iepure, mâncarea le oferă cățeilor o serie de nutrienți esențiali.
  • Salmonul conține proteine foarte digerabile și este bogat în acizi grași omega-3, cum ar fi EPA și DHA, care sunt cunoscuți pentru efectele lor antiinflamatorii și pentru îmbunătățirea funcției cerebrale.
  • Carnele de iepure sunt ușor digerabile și cu un conținut scăzut de grăsimi, astfel încât nu acumulează substanțe nocive și sunt bogate în acizi grași omega-3 și omega-6.
  • Fructele și ierburile, cum ar fi merele, afinele, rozmarinul, citricele și turmericul sunt, de asemenea, incluse în dietă, ceea ce o face și mai delicioasă.
  • Glucozamina ajută la menținerea sănătății cartilajelor, iar uleiul de somon susține sănătatea pielii și a blănii și le menține strălucitoare.
  • Dimensiunea boabelor adaptată la nevoile câinilor de talie mică.

Preferați produsele ai căror producători sunt atenți la reducerea amprentei ecologice? Atunci avem vești bune!
– Ambalajele alimentelor Brit Care sunt complet reciclabile
– Mai mult, pungile sunt concepute pentru a fi mai subțiri, reducând cantitatea de deșeuri în sine,
– Mai puțin material folosit a dus, de asemenea, la mai puține emisii de CO2
Așadar, atunci când alegeți un produs Brit Care pentru animalul dvs. de companie, nu numai că îi faceți o favoare, dar faceți și o favoare mediului înconjurător!

Compoziție: făină de carne de iepure (25%), proteine din somon proaspăt (15%), mazăre galbenă, năut, bambus-lignoceluloză, mere uscate, hrișcă, semințe de in (4%), grăsime de pui (conservată cu tocoferoli), ulei de somon (2%), coji de semințe de platan și semințe de platan (1%), drojdie de bere, alge (0,5%,Ascophyllum nodosum), clorură de sodiu, carapace de crab hidrolizată (sursă de glucozamină, 260 mg/kg), afine (230 mg/kg, sursă de polifenoli 70 mg/kg & flavonoide 30 mg/kg), extract de cartilaj (sursă de condroitină, 160 mg/kg), manan-oligozaharide (150 mg/kg), ierburi și fructe (rozmarin, citrice, turmeric, 150 mg/kg), fructo-oligozaharide (100 mg/kg), yucca schidigera (yucca mojave) (100 mg/kg), afine (100 mg/kg), inulină (90 mg/kg), măghiran (75 mg/kg), cătină de mare (75 mg/kg), mușețel (30 mg/kg), cuișoare (30 mg/kg), salvie (25 mg/kg).

Constituenți analitici: proteină brută 26,0%, grăsime 12,0%, umiditate 10,0%, cenușă brută 5,5%, fibră brută 8,5%, calciu 1,1%, fosfor 0,9%, acizi grași omega-3 1,5%, acizi grași omega-6 1,3%.

 


Ce spun clienții

0
0 review-uri

Scrie-ți opinia!

Le-ai scos din cutie?

Împărtășește-ți experiențele și părerea ta despre produsele cu comunitatea Petguru! Ajută pe alți stăpâni să ia o decizie!

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.
Petguru logo
Brit Care Mini Light și Sterilizat
19,69 lei414,32 lei