Hrană pentru câini Acana Yorkshire Pork

Hrană uscată din carne de porc de calitate super-premium, cu valoare completă, pentru câini adulți. O alegere excelentă pentru câinii care urmează o dietă de eliminare.

0 opinie
Alege dintre variante!
bucată

Descrierea produsului

Acana Yorkshire Pork este o hrană uscată completă pentru câini adulți.

Adecvată pentru câini de toate mărimile și rasele.

Formulație fără brânză și cereale. Ideală pentru câinii cu stomacuri sensibile sau alergii alimentare.

Alimentele pentru câini Acana de calitate super-premium sunt bogate în proteine și sunt preparate cu carne proaspătă sau crudă delicioasă.

Alimentația conține ingrediente de origine locală, cultivate, pescuite sau crescute la nivel local. Este un amestec echilibrat de ingrediente selectate cu un conținut ridicat de carne.

Rațiunile Wholeprey din această dietă reflectă proporțiile de carne, oase, măruntaie, legume și alte ingrediente prezente în modul în care mâncau strămoșii lor, lupii.
Cerbul este bogat în vitaminele B și A. Este o sursă bogată în minerale, o sursă de proteine animale ușor de digerat. Principala sursă de proteine animale din alimentație este divinul Yorkshire Serstés.

Legumele (mazăre, linte, fasole, dovleac, morcovi, dovlecei), fructele (mere, pere, afine) și arbaceele (fructe de soc, lavandă, măceșe, turmeric) fac această hrană irezistibilă. De asemenea, acestea sunt bune pentru digestia câinilor și întăresc sistemul imunitar.

Acizii grași Omega-3 contribuie la a face ca blana și pielea cățeilor să fie foarte strălucitoare și sănătoase. Are proprietăți antiinflamatorii și de stimulare a sistemului imunitar. Susține articulațiile și sistemul musculo-scheletic. Iar Omega-6 susține, de asemenea, sistemul nervos și cardiovascular.

Vitaminele și mineralele întăresc sistemul imunitar la căței.

Legumele și fructele bogate în fibre ajută la menținerea unui sistem digestiv sănătos.

Copiii au un sistem digestiv sănătos.

Proteine echilibrate (31%) și grăsimi (16%) oferă energia potrivită pentru o viață fericită și activă.

Mâncarea: Carne proaspătă de porc yorkshire (16%), carne de porc deshidratată (16%), mazăre verde integrală, linte roșie integrală, ficat proaspăt de porc (6%), untură (6%), rinichi proaspăt de porc (4%), mușchi proaspăt integral (4%), fasole garbanzo integrală, linte verde integrală, mazăre galbenă integrală, șorici de porc uscat (2%), făină de in, alge marine (1,2 %) (sursă durabilă și pură de acizi grași DHS și EPS), plantain întreg proaspăt, alge marine maro uscate, ficat de porc liofilizat (0,1 %), sare, afine proaspete, afine proaspete, rădăcină de cicoare, rădăcină de curcuma, bujor, rădăcină de brusture, lavandă, rădăcină de cicoare medicală, măceșe.

Compoziție analitică: Proteină brută 31,00%, Grăsime brută 15,00%, Carbohidrați 29,50%, Fibre brute 5,00%, Umiditate 12,00%, Cenușă brută 7,50%, Calciu 1,20%, Fosfor 0,90%, Omega-6 2,60%, Omega-3 0,90%


Ce spun clienții

0
0 review-uri

Scrie-ți opinia!

Le-ai scos din cutie?

Împărtășește-ți experiențele și părerea ta despre produsele cu comunitatea Petguru! Ajută pe alți stăpâni să ia o decizie!

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.
Petguru logo
Hrană pentru câini Acana Yorkshire Pork
103,52 lei676,89 lei