Royal Canin GIANT STARTER MOTHER & BABYDOG hrană pentru câini Royal Canin GIANT STARTER MOTHER & BABYDOG

O hrană uscată completă pentru cățelele mame de talie mare și cățeii lor.

0 opinie
Alege dintre variante!
bucată

Descrierea produsului

Royal Canin Giant Starter este o hrană uscată completă dezvoltată pentru cățelele mamă și cățeii lor. Această hrană este special concepută pentru câinii care vor ajunge la vârsta adultă la o greutate corporală de 45 kg sau mai mare. Câinii-mamă pot fi hrăniți cu această hrană împreună cu cățeii lor până când aceștia au vârsta de 2 luni.

Vitaminele E și C contribuie la dezvoltarea unui sistem imunitar sănătos la cățeluș, ajutând sistemul imunitar să funcționeze corect. Acest lucru este deosebit de important pentru menținerea sănătății și dezvoltarea corespunzătoare a cățelușei mamă și a cățeilor.

Alimentația conține proteine și carbohidrați ușor de digerat, astfel încât nu supune la efort sistemul digestiv al cățeilor. În plus, prebioticele ajută la menținerea echilibrului florei intestinale și la absorbția corectă a nutrienților pentru a ajuta digestia.

Uleiul de pește din dietă conține acizi grași Omega-3, care sunt benefici pentru sistemul cardiovascular. Prin consumul acestuia, blana câinilor va fi sănătoasă și strălucitoare, cu un aspect catifelat și moale.

Royal Canin este o companie de hrană pentru animale de companie cu ani de experiență și expertiză în producerea de produse nutriționale care să răspundă nevoilor animalelor de companie. Scopul lor este de a oferi hrană care promovează sănătatea și bunăstarea animalelor, ținând cont de nevoile specifice fiecărei rase și grupe de vârstă.

Mâncători: Orez, proteine de pasăre deshidratate, grăsimi animale, izolat de proteine vegetale*, proteine animale hidrolizate, porumb, pulpă de sfeclă, minerale, ulei de soia, fibre vegetale, ulei de pește, fructo-oligozaharide, coji și semințe de plantain, drojdie hidrolizată (sursă de manan-oligozaharide), săruri de acizi grași, extracte de drojdie (sursă de beta-glucani), extract de floare de catifea (sursă de luteină)

Compoziție analitică: Proteină brută 30,00 %, Uleiuri și grăsimi brute 22,00 %, Cenușă brută 7,90 %, Fibre brute 1,90 %

Petguru logo
Royal Canin GIANT STARTER MOTHER & BABYDOG hrană pentru câini Royal Canin GIANT STARTER MOTHER & BABYDOG
360,18 lei