Royal Canin GERMAN SHEPHERD ADULT hrană pentru câini

Hrană completă pentru câini de ciobănesc german de la vârsta de 15 luni.

0 opinie
Alege dintre variante!
bucată

Descrierea produsului

Royal Canin Ciobănesc German Adult este o hrană uscată special formulată pentru câinii Ciobănesc German și este recomandată începând cu vârsta de 15 luni. Este o dietă completă care conține toți nutrienții esențiali, vitaminele și mineralele de care Ciobănescul german are nevoie pentru a menține o viață lungă, fericită și sănătoasă.

Principalele caracteristici ale hranei includ protecția tractului digestiv sensibil, ceea ce este foarte important, deoarece câinii Ciobănesc german pot fi predispuși la probleme digestive. Calitatea ridicată a proteinelor digerabile ajută la îmbunătățirea digestiei, în timp ce conținutul special de fibre reduce fermentația intestinală și ajută la menținerea echilibrului florei intestinale.

Formulația specială susține structura osoasă și sănătatea articulațiilor câinilor ciobănești germani și ajută la menținerea unei greutăți corporale ideale.

Acizii grași Omega-3 din uleiul de pește din hrană sunt benefici pentru sistemul cardiovascular, precum și pentru întărirea apărării pielii și pentru îmbunătățirea frumuseții naturale a blănii, lăsând blana câinelui dumneavoastră sănătoasă, strălucitoare și catifelată la atingere.

Forma, dimensiunea și textura specială a crochetelor sunt perfect adaptate nevoilor ciobăneștilor germani, ajutând la asigurarea faptului că crochetele sunt ușor de apucat și mestecat corespunzător, ajutând astfel la o bună funcționare digestivă.

Hrană pentru câini Royal Canin German Shepherd Adult a fost special formulată ținând cont de nevoile Ciobăneștilor germani și poate contribui la o viață sănătoasă și fericită a acestora.

Ingrediente: Orez, carne de pasăre deshidratată, grăsime animală, extract de proteine vegetale*, făină de porumb, fibre vegetale, proteine animale hidrolizate, săruri minerale, pulpă de sfeclă, ulei de soia, ulei de pește, ulei de cocos, hidrolizat de drojdie (sursă de manan-oligozaharide), hidrolizat de crustacee (sursă de glucozamină), extract de struguri și de ceai verde (sursă de polifenoli), extract de flori de tei (sursă de luteină), hidrolizat de cartilaj (sursă de condroitină)

Ingrediente analitice. Proteină brută: 24% – Uleiuri și grăsimi brute: 19% – Cenușă brută: 7,5% – Fibre brute: 3,8%.*L.I.P.: proteină selectată, foarte digerabilă

Petguru logo
Royal Canin GERMAN SHEPHERD ADULT hrană pentru câini
106,97 lei273,40 lei