Royal Canin COCKER ADULT ADULT 3 kg hrană pentru câini

Royal Canin COCKER ADULT 3 kg hrană pentru câini adulți din rasa Cocker Spaniel american sau englez începând cu vârsta de 12 luni.

0 opinie
Disponibil
106,97 lei
Preț unitar: 35 lei/kg
bucată

Descrierea produsului

Hrana pentru câini Royal Canin Cocker Adult este special formulată pentru câinii adulți din rasa Cocker Spaniel american sau englez. Hrana conține toți nutrienții esențiali, vitaminele și mineralele de care are nevoie un cocker spaniol pentru o viață lungă, fericită și sănătoasă.

Ingredientele din hrană oferă multe beneficii pentru câini. De exemplu, orezul este bogat în minerale care contribuie la o digestie sănătoasă și poate fi consumat de câinii cu intoleranță la gluten.

Conținutul scăzut de grăsimi din carnea de pasăre ajută la reducerea riscului de obezitate și la menținerea nivelului de activitate. Pulpa de sfeclă conține fibre alimentare pentru a ajuta procesul digestiv. Acizii grași Omega-3 din uleiul de pește sunt benefici pentru sistemul cardiovascular și lasă blana strălucitoare și catifelată la atingere.

Psyllium, cunoscut și sub numele de plantain, este un ingredient de susținere digestivă care ajută la asigurarea unei absorbții adecvate a nutrienților, iar prebioticele FOS promovează creșterea bacteriilor digestive și reglarea proceselor metabolice pentru o digestie sănătoasă.

Valoarea nutrițională și calitatea alimentelor Royal Canin contribuie la o viață lungă și sănătoasă pentru animalele de companie.

Engrediente: Orez, porumb, proteine de pasăre deshidratate, gluten de porumb, grăsimi animale, proteine animale hidrolizate, pulpă de sfeclă, extract de proteine vegetale*, ulei de pește, săruri minerale, coajă și semințe de psyllium, ulei de soia, fructo-oligozaharide, hidrolizat de drojdie (sursă de manan-oligozaharide), ulei de borș (0,1%), extract de struguri și de ceai verde (sursă de polifenoli), hidrolizat de crustacee (sursă de glucozamină), extract de flori de tei (sursă de luteină), hidrolizat de cartilaj (sursă de condroitină)

 

Ingrediente analitice. Proteină brută: 25% – Uleiuri și grăsimi brute: 14% – Cenușă brută: 4,8% – Fibre brute: 1,4% – Per kilogram: Acizi grași Omega-3: 7,2 g, din care EPA & DHA: 4 g.*L.I.P.: proteină selectată, foarte digerabilă

Petguru logo
Royal Canin COCKER ADULT ADULT 3 kg hrană pentru câini
106,97 lei